• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » عکس » عکس های عاشقانه » آموزش ساختن آش دوغ اردبیل

    آموزش ساختن آش دوغ اردبیل

    مخلوط کن | اردبیل | زردچوبه | همراه | آموزش | آموزش آشپزی

    آموزش ساختن آش دوغ اردبیل

    آموزش ساختن آش دوغ اردبیل

    اگر از ماست پاستوریزه بهره گیری میکنید, در صورت دسترسی کمی کره محلی به آش اضافه کنید تا مزه آن لذیذ تر شود.اگر برگ سیر در دسترس دارید به سبزی ها این آش اضافه کنید تا مزه آن بهشتی شود, در مناطق اردبیل و سرعین سیر خام را له کرده و همراه آش سرو می کنند تا افرادی که دوست دارند با آش خود مخلوط کنند.

    برخی به سبزی ها این آش شوید و نعناع اضافه می کنند, نعناع اکثر جهت تزئین آش در وقت سرو بکار میرود.یک آش دوغ محلی و اصیل را با این حکم بچشید.

    آموزش ساختن آش دوغ اردبیل

    مناسب جهت :۸ نفر

    زمان حاضر سازی : کمتر از ۱ ساعت

    مخلوط کن | اردبیل | زردچوبه | همراه | آموزش | آموزش آشپزی

    مواد لازم:

    ماست پرچرب: ۲ لیتر
    دوغ محلی: ۲ لیتر

    عبارات مهم : مخلوط کن – اردبیل
    برنج: ۱ پیمانه
    نخود پخته: ۱٫۵ پیمانه
    تره و گشنیز پاک شده: نیم کیلو

    طرز تهیه:

    ۱٫ ابتدا ماست را با همزن آن قدر هم بزنید تا کاملا شل شود, به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با همزن برقی یا دستی.

    آموزش ساختن آش دوغ اردبیل

    ۲٫ سپس تدریجی دوغ را به آن اضافه کرده و باز هم می زنیم تا کاملا شل و یکدست شود.

    ۳٫ تخم مرغ را داخل مخلوط دوغ شکسته و باز هم هم میزنیم تا کاملا تخم مرغ باز شود. تخم مرغ از بریدن دوغ در وقت پخت پیشگیري می کند.

    مخلوط کن | اردبیل | زردچوبه | همراه | آموزش | آموزش آشپزی

    ۴٫ مخلوط دوغ و تخم مرغ راکه کاملا یکدست شده است روی حرارت چندان اجاق قرار می دهیم و با قاشق چوبی هم می زنیم. بهره گیری از قاشق چوبی به این علت توصیه می شود که این آش نیاز به هم زدن طولانی مدت روی شعله دارد و چون دسته قاشق چوبی کمتر داغ می شود دستتان نمی سوزد.

    ۵٫ در همین وقت یک پیمانه برنج خام را شسته و داخل مخلوط دوغ روی حرارت می ریزیم. دائم هم می زنیم تا دوغ نبرد و شعله را هم روی چندان نگه می داریم.

    آموزش ساختن آش دوغ اردبیل

    ۶٫ آن قدر هم میزنیم تا برنج نسبتا بپزد و غلظت دوغ طوری باشد که رد آن روی قاشق چوبی بماند و تدریجی آش شروع به قل قل کند. حدودا ۲۰ دقیقه تا رسیدن به این مرحله طول میکشد.

    ۷٫ در این وقت جهت پیش گیری از سر رفتن آش کمی و تنها کمی شعله را ملایم میکنیم, دقت داشته باشید که اگر زیادی شعله را کم کنید دوغ می برد.

    ۸٫ هنگامی آش شروع به قل قل کرد تره و گشنیز خردشده را به آن اضافه میکنیم. دقت داشته باشید که جعفری اضافه نکنید که مزه آش را به کلی عوض میکند. بعضی کمی شوید هم به سبزی ها اضافه می کنند. ولی اگر برگ سیر دم دستتان دارید کوتاهی نکنید و با سبزی ها همراه کنید تا آش مزه بهشتی بگیرد. هنگامی رنگ سبزی آش کمی تیره شد و در واقع پخت نخود پخته را اضافه میکنیم.

    ۹٫ نمک را در این مرحله به آش اضافه میکنیم. اگر از ابتدا نمک را اضافه کنیم باعث می شود دوغ ببرد. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بعد از این مرحله آش شما حاضر هست. بعد از افزودن سبزی و نخود دیگر مورد نیاز نیست دائم آش را هم بزنید. در نهایت دقت داشته باشید که آش دوغ رقیق است بعد اجازه نکنید آن قدر قل بخورد تا برنج آن را غلیظ کند.

    ۱۰٫ بعضی دوست دارند آش را با کوفته قل قلی بخورند. گوشت چرخ کرده را با کمی پیاز و نمک و بدون زردچوبه ورز داده و به صورت کوفته هاي ریز سرخ کنید و همراه با آش سرو کنید.

    ۱۱٫ دقت داشته باشید که در نهایت رنگ آش بایستی سفید باشد به همین علت از افزودن زردچوبه و هر ماده رنگ دهنده دیگر امتناع کنید.

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | اردبیل | زردچوبه | همراه | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی منطق
  • خرید کتاب های ادبی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی نظریه گراف
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آمریکا
  • خرید کتاب زبان اصلی کلیه و اورولوژی
  • خرید کتاب های زبان اصلی دوچرخه
  • کتب کتابخانه زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی مهندسی برق
  • منابع اورجینال کتاب خوداموز
  • خرید کتاب فرهنگی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>