• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن خورش سیب و آلبالو خوشمزه

    آموزش ساختن خورش سیب و آلبالو خوشمزه

    کنسرو گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | خوشمزه | آلبالو | یخچال | کنسرو | همراه |

    آموزش ساختن خورش سیب و آلبالو خوشمزه

    آموزش ساختن خورش سیب و آلبالو خوشمزه 

    خورش آلبالو لذیذ را در منزل درست کنید و آلبالو نیز به آن اضافه نمایید، برترین غذا با مزه خاص در جلو شما آماده میشود. خورش سیب و آلبالو یکی از غذا هاي سنتی کرمانشاه است که روش تهیه آن را برایتان آورده ایم.

    مواد مورد نیاز

    آموزش ساختن خورش سیب و آلبالو خوشمزه

    مغز ران گوسفند: ۲۰۰ گرم
    سیب سبز: ۱ شماره

    عبارات مهم : کنسرو گوجه فرنگی – گوجه فرنگی
    کنسرو گوجه فرنگی: یک دوم شماره
    آب آلبالو: ۲۰۰ میلی لیتر
    شکر: ۲۰ گرم
    آلبالو «بدون هسته» ۲۰۰ گرم
    لیمو ترش «آب گرفته شده»: ۱ شماره
    پیاز داغ: ۱۰ گرم
    قرص عصاره گوشت: ۱ شماره
    زردچوبه: یک دوم ق چ
    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
    روغن مایع: به میزان لازم

    روش پخت

    ۱٫ پوست سیب را جدا کرده و آن را به اندازه مکعب هاي ۱٫۵ در ۱٫۵ سانتی متری برش دهید و داخل ظرفی به آب لیموترش آغشته کنید تا سیاه نشود.

    کنسرو گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | خوشمزه | آلبالو | یخچال | کنسرو | همراه |

    ۲٫ شکر را روی آلبالو داخل کاسه اي بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

    ۳٫ گوشت را همراه با اندکی روغن داخل تابه اي تفت دهید تا رنگ آن عوض کردن کند. بعد پیازداغ را به گوشت افزوده و بعد از ۱ یک دقیقه تفت دادن، اندکی آب جوش، عصاره گوشت و کنسرو گوجه فرنگی را به گوشت اضافه
    کنید و به مدت ۶۰ دقیقه روی حرارت میانگین با در بسته بپزید.

    ۴٫ آلبالو را از یخچال بیرون آورده، داخل شیرجوشی ریخته و به آن آب آلبالو اضافه کنید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت میانگین بپزید تا کمی غلظت پیدا کند. بعد آن را به مخلوط گوشت اضافه کنید.

    آموزش ساختن خورش سیب و آلبالو خوشمزه

    ۵٫ تکه هاي سیب را به مدت ۵ دقیقه در اندکی روغن داغ تفت دهید.

    ۶٫ ۲۰ دقیقه بعد از اضافه کردن آلبالو، سیب تفت داده شده است را به خورش اضافه کنید و بعد از حدود ۵ دقیقه که خورش به غلظت رسید، نمک و فلفل آن را اندازه کرده و از روی حرارت بردارید و همراه با چلو زعفرانی سرو کنید.

    کنسرو گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | خوشمزه | آلبالو | یخچال | کنسرو | همراه |

    واژه های کلیدی: کنسرو گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | خوشمزه | آلبالو | یخچال | کنسرو | همراه | فرنگی | شماره | ساختن | حرارت

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • دانلود منابع مرجع ریه و تنفس
  • منابع اورجینال ارتباط از راه دور
  • خرید کتاب های زبان اصلی نقشه کشی
  • منابع اورجینال علوم قانونی
  • دانلود منابع مرجع نرم افزار آفیس
  • خرید کتاب های پزشکی زنان و زایمان از آمازون
  • خرید کتاب های داستان از آمازون
  • دانلود منابع مرجع متالورژی
  • خرید کتاب های طالع بینی از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>