اطلاعیه سایت
طرز تهیه کوفته | خوشمزه | زردچوبه | همراه | فرنگی | ادویه | آموزش | زعفران | خوشمزه
آموزش تهیه کوفته ترخون و مرزه خوشمزه
کوفته ترخون و مرزه را می توانید جهت وعده ناهار یا شام در منزل درست کنید و از مزه بافایده آن کاملا لذت ببرید, اموزش آن را در زیر مشاهده نمایید.
مواد مورد نیاز جهت تهیه کوفته ترخون و مرزه:
گوشت چرخ كرده بدون چربی ۵۰۰ گرم
برنج ۱۵۰ گرم «۱ پیمانه»
لپه ۱۵۰ گرم
نمک, فلفل, زردچوبه و ادویه به میزان مورد نیاز
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
سبزی خوشبو و خردكرده «نعنا, جعفری, پیازچه, تره و شوید»
۳۵۰ گرم
ترخون و مرزه ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ شماره
زعفران حل كرده ۱ قاشق چایخوری
آلو بخارای خیس كرده ۲۰۰ گرم
آموزش تهیه کوفته ترخون و مرزه خوشمزه
مواد مورد نیاز جهت تهیه سس كوفته :
روغن ۳ قاشق سوپخوری
پیاز داغ ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
آب به میزان لازم
طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه :
گوشت را همراه با نمک, فلفل, زردچوبه و ادویه, كاملاً ورز دهید تا چسبندگی پیدا كند. برنج را از گذشته بخیسانید و لپه را بپزید. اکنون لپه, برنج, پیازداغ, سبزی, ترخون و مرزه, تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مجدد كاملاً ورز دهید.
طرز تهیه کوفته | خوشمزه | زردچوبه | همراه | فرنگی | ادویه | آموزش | زعفران | خوشمزه
اینک از مواد كوفته, هر وقت به اندازه یک پرتقال بردارید و در بین آن, چند آلو و قدری پیاز داغ قرار دهید. سپس كوفته را جمع نمائید و در سس در حال جوش قرار دهید. بعد از آخر كار, شعله را ملایم كنید و در قابلمه را نیمه باز بگذارید و به مدت تقریبی یک ساعت بپزید.
روش تهیه سس كوفته :
در قابلمه مناسبی, پیازداغ را همراه با رب گوجه فرنگی در روغن تفت دهید و آب را بیفزائید. قدری فلفل و زردچوبه به آن بیفزائید و بعد از آن كه آب كاملاً جوشید, سس حاضر هست.
تذکر: یادتان باشد كه آب, باید روی تمام كوفته ها را بپوشاند.
آموزش تهیه کوفته ترخون و مرزه خوشمزه
واژه های کلیدی: طرز تهیه کوفته | خوشمزه | زردچوبه | همراه | فرنگی | ادویه | آموزش | زعفران | خوشمزه