اطلاعیه سایت
طرز تهیه استیک با سس قارچ
طرز تهیه سس قارچ
کره را داخل قابلمه کوچیک گرم میکنیم و آرد رو کمی توش تفت میدیم، بعد شیر و و فلفل و پودر سیر و نمک رو اضافه مکنیم و مدام هم میزنیم ، وقتی غلیظ شد (مثل فرنی) قارچ ها رو که حسابی خورد کردیم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم من شخصا دوست دارم در این مرحله با گوشتکوب برقی کمی قارچ رو له کنم. کمی که حرارت ببینه آماده س!
طرز تهیه استیک :
گوشت فیله رو به تکه های تقریبا ۱۰ سانتیمتر در ۱۰ سانتیمتری و به ضخامت تقریبا یک سانتیمتر میبریم و چند ساعت در روغن و فلفل و کمی پیاز رنده شده و سیر خرد شده میخوابونیم .
ماهیتابه چدنی رو داغ داغ میکنیم. قطعات گوشت رو داخل ماهیتابه بدون روغن سرخ میکنیم. نباید در طول سرخ شدن به دفعات پشت و روش کنیم. فقط یکبار برش میگردونیم.
وقتی دو طرف به اندازه ای که خودتون دلتون میخواد سرخ شد، بگذاریدش داخل ظرفتون و سس قارچ روش بریزید.
نکات :
می تونید ماهیتابه چدنی مخصوص استیک رو گذاشتین رو حرارت و خوب داغ شد کمی کره اضافه کنین و گوشت رو با حرارت نسبتا زیاد کمی سرخ کنین. برای هر طرف تقریبا ۵ دقیقه. بعد برای ۱۵ دقیقه بذارین داخل فری که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده. بعد از اینکه از فر در آوردین ۵ دقیقه استراحت بدین تا آب گوشت داخلش بمونه.
می تونین گوشت استیک رو مدت نیم ساعت توی سس شویا و روغن زیتون بذارین تا مزه دار بشه .
منبع:elichef.persianblog.ir