• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت اسنیک با سس قارچ

    آموزش دستور پخت اسنیک با سس قارچ

    طرز تهیه استیک با سس قارچ

    آموزش دستور پخت اسنیک با سس قارچ

    طرز تهیه سس قارچ
    کره را داخل قابلمه کوچیک گرم میکنیم و آرد رو کمی توش تفت میدیم، بعد شیر و و فلفل و پودر سیر و نمک رو اضافه مکنیم و مدام هم میزنیم ، وقتی غلیظ شد (مثل فرنی) قارچ ها رو که حسابی خورد کردیم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم من شخصا دوست دارم در این مرحله با گوشتکوب برقی کمی قارچ رو له کنم. کمی که حرارت ببینه آماده س!

    طرز تهیه استیک :

    گوشت فیله رو به تکه های تقریبا ۱۰ سانتیمتر در ۱۰ سانتیمتری و به ضخامت تقریبا یک سانتیمتر میبریم و چند ساعت در روغن و فلفل و کمی پیاز رنده شده و سیر خرد شده میخوابونیم .
    ماهیتابه چدنی رو داغ داغ میکنیم. قطعات گوشت رو داخل ماهیتابه بدون روغن سرخ میکنیم. نباید در طول سرخ شدن به دفعات پشت و روش کنیم. فقط یکبار برش میگردونیم.
    وقتی دو طرف به اندازه ای که خودتون دلتون میخواد سرخ شد، بگذاریدش داخل ظرفتون و سس قارچ روش بریزید.

     

    نکات :

    می تونید ماهیتابه چدنی مخصوص استیک رو گذاشتین رو حرارت و خوب داغ شد کمی کره اضافه کنین و گوشت رو با حرارت نسبتا زیاد کمی سرخ کنین. برای هر طرف تقریبا ۵ دقیقه. بعد برای ۱۵ دقیقه بذارین داخل فری که از قبل با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده. بعد از اینکه از فر در آوردین ۵ دقیقه استراحت بدین تا آب گوشت داخلش بمونه.

    می تونین گوشت استیک رو مدت نیم ساعت توی سس شویا و روغن زیتون بذارین تا مزه دار بشه .

     

    منبع:elichef.persianblog.ir

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال سبک شناسی
  • دانلود منابع مرجع آمار ریاضی
  • کتب راه آهن زبان اصلی
  • خرید کتاب های پردازش تصویر از آمازون
  • خرید کتاب های رادیولوژی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی زبان مدلسازی
  • منابع اورجینال چکیده پایان نامه ها
  • کتب کتابخانه زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی فانتزی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>