اطلاعیه سایت
خوشمزه | لیوان | ساختن | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
آموزش ساختن ماقوت خوشمزه و عالی
آموزش ساختن غذای خوشمزه و خوش عطر ماقوت را آماده نموده ایم. میتوانید آن را در منزل تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد مورد نیاز جهت ماقوت :
آموزش ساختن ماقوت خوشمزه و عالی
آب | ۲ لیوان « ۲ پیمانه » |
نشاسته گل | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱/۳ لیوان |
گلاب | ۱/۴ لیوان |
زعفران | به میزان لازم |
طرز تهیه ماقوت :
به نظر من ماقوت بافایده اونی است که مانند مسقطی کدر نباشد بلکه مانند ژله شفافیت داشته باشد و قوام ماقوت هم خیلی سفت و قابل برش خوردن نباشد.آب را بگذارید جوش بیاید. نشاسته را در نصف لیوان آب سرد تدریجی حل کنید تا روان شود.
نشاسته حل شده است را تدریجی و در حال هم زدن به آب جوش اضافه کنید.
خوشمزه | لیوان | ساختن | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
اگر هم نزنید یا یک دفعه بریزید نشاسته گلوله میشود.
چند لحظه صبر کنید تا نشاسته جوش بیاید و یک دقیقه بجوشد.
حالا شکر و زعفران را اضافه کنید. ترجیحا زعفران را هم گذشته از آن در یکی دو قاشق آب حل کنید. هم بزنید تا باز به جوش بیاید و شکر حل شود.
آموزش ساختن ماقوت خوشمزه و عالی
در مرحله آخر گلاب را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. یکی دو دقیقه کنار بگذارید و بعد ماقوت را در ظرف سرو بریزید.
اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده است هم به آن اضافه کنید.
خوشمزه | لیوان | ساختن | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی
وقتی سرد شد به مدت دو الی سه ساعت در یخچال نگه دارید بعد ماقوت آماده هست.
آموزش ساختن ماقوت خوشمزه و عالی
واژه های کلیدی: خوشمزه | لیوان | ساختن | حرارت | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی