اطلاعیه سایت
مخلوط کن | خوشمزه | حرارت | تزیین | زعفران | آموزش آشپزی
طرز تهیه دسر پسته خوشمزه و عالی
دسر پسته را می توانید در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت کامل ببرید بعلاوه اینکه با خوردن آن مواد مغذی را هم جهت بدن خود فراهم سازی می کنید. دسر پسته، شکل خوشگل و جذابی دارد و از آن دسته دسرهایی است که می توانید آن را از گذشته آماده نمایید.
مواد لازم:
طرز تهیه دسر پسته خوشمزه و عالی
آب ۸۵۰ میلی لیتر
مغز پسته: ۲۲۵ گرم
عبارات مهم : مخلوط کن – خوشمزه شیر خشک: پرچرب ۲۲۵ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
هل: با دانه هاي له شده است ۲ عدد
گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران نساییده: مقداری
مواد مورد نیاز جهت تزیین:
بادام پرک: ۲۵ گرم
برگ نعناع: مقداری
مخلوط کن | خوشمزه | حرارت | تزیین | زعفران | آموزش آشپزی
طرز تهیه:
۱-حدود ۶۰۰ میلی لیتر و یا يك پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد. بعد از جوش آمدن آب، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پسته را به مدت ۵ دقیقه داخل آن بخیسانید. پسته ها را از آبکش رد نموده و پوست دوم آن ها را جدا نمایید.
۲-پسته ها را داخل مخلوط کن خرد نمایید یا داخل هاون بکوبید.
طرز تهیه دسر پسته خوشمزه و عالی
۳-شیر خشک را به پسته افزوده و بافایده با هم مخلوط نمایید.
۴-جهت تهیه شربت، باقی مانده آب و شکر را داخل ماهی تابه اي بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. هنگامی که مایع شروع به سفت شدن نمود، هل، زعفران و گلاب را به آن اضافه نمایید.
مخلوط کن | خوشمزه | حرارت | تزیین | زعفران | آموزش آشپزی
۵-شربت را به مخلوط پسته اضافه نمایید و ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط کاملا سفت شود. اکنون مخلوط آماده شده است را کنار بگذارید تا تدریجی سرد گردد.
۶-زمانی که مخلوط به اندازه کافی سرد شد, آن را با دست به صورت توپ هایي کوچک دربیاورید و با بادام پرگ و برگ نعناع تزیین نمایید. گذشته از آن که آن را سرو نمایید، بگذارید به اندازه کافی سفت شود و خودش را بگیرد.
طرز تهیه دسر پسته خوشمزه و عالی
پیشنهاد سرآشپز جهت تهیه دسر پسته:
به جای اینکه پودر پسته آماده خریداری نمایید، بهتر است مغز پسته را خریده و خودتان آن را آسیاب نمایید. پودر مغزهای تازه طعم بهتری نسبت به آن هایي دارند که روغن طبیعی خود را از دست داده اند.
واژه های کلیدی: مخلوط کن | خوشمزه | حرارت | تزیین | زعفران | آموزش آشپزی