• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » نکات مهم پختن ته چین ایرانی خوشمزه

    نکات مهم پختن ته چین ایرانی خوشمزه

    زعفران مرغوب | مخلوط کن | خوشمزه | ایرانی | لیوان | حرارت | آشپزی | زعفران | خوشمزه

    نکات مهم پختن ته چین ایرانی خوشمزه

    نکات مهم پختن ته چین ایرانی خوشمزه 

    ته چین یکی از غذا هاي خوشمزه و پرطرفدار ایرانی هست، پخت آن نیازمند دقت به نکاتی است که مهارت آشپزی افراد را نمایان می سازد. توصیه میشود ته چین را داخل ظرفی مثل ماهیتابه که ارتفاع کمی دارد آماده کنید، با این روش ته دیگ اکثر و برشته تری خواهیدداشت.

    • مرغ یا گوشتی که جهت ته چین در نظر گرفته میشود باید کاملا مغزپخت شده است باشد و آب گوشت به خورد گوشت یا مرغ رفته باشد، مرغ یا گوشت پخته جهت ته چین مناسب تر است و بهره گیری از گوشت یا مرغ سرخ شده است توصیه نمیشود.

    نکات مهم پختن ته چین ایرانی خوشمزه

    • در تهیه ته چین می توانید از تخم مرغ کامل یا فقط زرده تخم مرغ بهره گیری کنید. به ازای یک تخم مرغ کامل ۲ عدد زرده تخم مرغ جایگزین میشود.

    • ته چین دارای دستورهای متنوعی است ولی در کل به ازای هر یک لیوان برنج آبکشی شده است یک لیوان ماست خامه اي نیاز است «در بعضی دستورها بسته به مقدار تخم مرغ، مقدار ماست کمتر یا اکثر می شود».

    زعفران مرغوب | مخلوط کن | خوشمزه | ایرانی | لیوان | حرارت | آشپزی | زعفران | خوشمزه

    • جهت ته چین حتما از زعفران مرغوب بهره گیری کنید تا عطر آن در ته چین به خوبی احساس شود، زعفران را بافایده دم کنید سپس اضافه نمایید.

    • به جای کره در ته چین می توانید از روغن جامد یا روغن مایع بهره گیری کنید، بهره گیری از روغن کرمانشاهی نیز طعم بسیار خوبی به ته چین خواهدداد.

    • سس زعفرانی را میتوانید با کل برنج مخلوط کنید یا نصف آن را با برنج و نصف دیگر را با گوشت یا مرغ ریش ریش شده است مخلوط کنید.

    نکات مهم پختن ته چین ایرانی خوشمزه

    • ته چین باید با حرارت بسیار ملایم و یکنواخت و در مدت وقت ۱ تا ۲ ساعت آماده شود، گرچه توصیه می شود جهت ته چین از فر بهره گیری کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.

    • جهت پخت ته چین در فر، ته چین را داخل قالبی که می خواهید بریزید و روی آن را با آلومییوم را با چاقو چند سوراخ ایجاد کنید و داخل فر با دمای میانگین قرار دهید.

    زعفران مرغوب | مخلوط کن | خوشمزه | ایرانی | لیوان | حرارت | آشپزی | زعفران | خوشمزه

    واژه های کلیدی: زعفران مرغوب | مخلوط کن | خوشمزه | ایرانی | لیوان | حرارت | آشپزی | زعفران | خوشمزه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع سیبرنتیک
  • خرید کتاب شطرنج زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سونا
  • هاردکپی کتاب های هنر های گرافیکی
  • کتب محاسبات ریاضیات زبان اصلی
  • منابع اورجینال بیماری های عفونی
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • کتب حمل و نقل زبان اصلی
  • خرید کتاب های طالع بینی از آمازون
  • خرید کتاب های ادبی از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>