اطلاعیه سایت
آموزش آشپزی | خوشمزه | ایرانی | میتواند | لیوان | زعفران | آموزش آشپزی
طرز تهیه ته دیگ آردی خوشمزه و عالی
در آموزش آشپزی امروز جهت شما روش تهیه ته دیگ را داریم که مخصوص ایرانی ها است و در اینکار مهارت دارند،آن هم از نوع آردی.ته دیگ آردی از آلبوم دستورغذایی هاي ایرانی است که ما، روش تهیه آن را جهت شما گردآوری کرده ایم. شما می تواند این ته دیگ ترد و خوشمزه را جهت همه ي برنج هاي خود بهره گیری کنید و تحسین مهمانانتان را برانگیزید . درضمن اگر مایل هستید میتواند ته دیگ آرد با زیره ، کنجد یا سیاه دانه درست کنید .
مواد لازم:
آرد ۳ قاشق غذاخوری
آب ۱ لیوان
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ته دیگ آردی خوشمزه و عالی
طرز تهیه:
۱- آرد را با آب و نمک مخلوط می کنیم. زعفران دم شده است را به آن اضافه میکنیم.
آموزش آشپزی | خوشمزه | ایرانی | میتواند | لیوان | زعفران | آموزش آشپزی
۲- روغن را در قابلمه ریخته، کمی که داغ شد آرد و آب را داخل آن می ریزیم.
۳-می تواند بعد از ۳ دقیقه که ته دیگ خودش را گرفت برنج را روی آن بریزید و دم کنید.
نکاتی در مورد روش تهیه ي ته دیگ آردی:
۱- این میزان مواد جهت ته قابلمه سایز ۲۴ است . اگر قابلمه بزرگتری دارید به نسبت سایز مواد را زیاد کردن دهید.
طرز تهیه ته دیگ آردی خوشمزه و عالی
۲- غلظت مواد شما باید مانند ماست رقیق باشد.
آموزش آشپزی | خوشمزه | ایرانی | میتواند | لیوان | زعفران | آموزش آشپزی
واژه های کلیدی: آموزش آشپزی | خوشمزه | ایرانی | میتواند | لیوان | زعفران | آموزش آشپزی