خانه » پزشکی و سلامت » تغذیه ، رژیم و تناسب اندام » حساسیت‌ مختلف پوست و مو با مصرف سوسیس و کالباس در فصل بهار
 

 

حساسیت‌ مختلف پوست و مو با مصرف سوسیس و کالباس در فصل بهار

حساسیت‌ مختلف پوست و مو با مصرف سوسیس و کالباس در فصل بهار

خلاصه خبر:

مواد افزودنی موجود در سوسیس و کالباس‌ سبب ایجاد التهاب و حساسیت‌های پوست در فصل بهار می‌شود.

در ادامه با کدر همراه باشید

حساسیت‌ مختلف پوست و مو با مصرف سوسیس و کالباس در فصل بهار

توضیحات تکمیلی:

خوردن سوسیس و کالباس در فصل بهار ممنوع؛ اگزمای پوستی در کمین است!

پروین منصوری معاون پژوهشی مرکز تحقیقات پوست و سلول‌های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه بهداشت و درمان   گروه علمی پزشكی سایـت کـدر ؛  با اشاره به مصرف سوسیس و کالباس و ایجاد حساسیت‌های پوستی در افراد اظهار داشت: مصرف سوسیس و کالباس غیر‌استاندارد می‌تواند سبب بروز حساسیت‌های مختلف در پوست و موی افراد شود که خارش شدید پوست یکی از این مشکلات است.
وی بیان کرد: در سوسیس و کالباس غیر‌استاندارد از مواد افزودنی غیر‌مجاز برای افزایش طول مدت ماندگاری استفاده می‌شود و همین مواد حساسیت‌های شدید پوستی ایجاد می‌کنند.
منصوری عنوان کرد: در سوسیس و کالباس به دلیل استفاده از مواد افزودنی و حتی رنگی برای افزایش طول مدت ماندگاری در فصل بهار امکان ابتلا به حساسیت‌های پوستی و اگزمای سرشتی تشدید شده و همین مسئله باعث ایجاد قرمزی پوست، خارش و در موارد نادری التهاب آن می‌شود.
وی تأکید کرد: برای فصل بهار استفاده از مواد غذایی تازه و طبیعی از قبیل میوه و سبزیجات برای پیشگیری از حساسیت‌های پوستی بسیار مفید و سودمند است.
وی یادآور شد: مواد افزودنی موجود در سوسیس و کالباس می‌تواند علاوه بر بروز بیماری‌های مختلف حساسیت‌های پوستی و اگزمای آتوتیپ را در فصل بهار افزایش دهد و مشکلات مختلفی را برای افراد ایجاد کند.

خلاصه خبر:

مواد افزودنی موجود در سوسیس و کالباس‌ سبب ایجاد التهاب و حساسیت‌های پوست در فصل بهار می‌شود.

در ادامه با کدر همراه باشید

حساسیت‌ مختلف پوست و مو با مصرف سوسیس و کالباس در فصل بهار

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

A
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>