• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    شیرینی گردویی یکی از شیرینی های معروف ایرانیان برای نوروز است. با ما همراه شوید تا با طرز تهیه این شیرینی گردویی آشنا شوید.

    مواد لازم برای درست کردن شیرینی گردویی

    شیرینی گردویی را برای نوروز امسال با این دستور درست کنید

    دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    زرده تخم مرغ : ۶ عدد
    شکر آسیاب شده : ۱/۲ فنجان
    وانیل : ۱/۲ قاشق چایخوری
    گردو آسیاب شده : ۳ فنجان

    مرحله اول درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    مرحله اول درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    فر را روشن کرده و درجه آن را روی ۳۰۰ بگذارید تا کامل گرم شود.
    با همزن دستی به آرامی تخم مرغ ها را هم بزنید.

     

     

    مرحله دوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    مرحله دوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    نصف پودر شکر را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید.

     

     

    مرحله سوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    مرحله سوم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    بعد از حل شدن نصفه اول، نصفه دوم شکر آسیاب شده را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

     

     

    مرحله چهارم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    مرحله چهارم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    بعد از حل شدن کامل پودر قند ، وانیل را اضافه کنید.

     

     

    مرحله پنجم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    مرحله پنجم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    گردوهای آسیاب شده را اضافه کرده و مخلوط کنید.

     

     

    مرحله ششم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    مرحله ششم درست کردن شیرینی گردویی خانگی برای نوروز

    کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن کرده و از مخلوط به اندازه یک قاشق غذاخوری سرخالی روی کاغذ روغنی پهن کنید.
    روی هر کدام یک عدد گردو قرار دهید.
    سینی را برای مدت ۲۰ دقیقه درون فر قرار دهید و اگر احساس کردید شیرینی ها خام هستند ۱۰ دقیقه دیگر هم درون فر بگذارید.

     

     

     

    دستور پخت شیرینی گردویی/ شیرینی مخصوص عید نوروز

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های دیابت از آمازون
  • کتاب های ادبیات روسی اورجینال
  • کتاب های سیستم های اطلاعاتی اورجینال
  • کتب نثر زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیزیک لیزر
  • خرید کتاب های بیوانفورماتیک از آمازون
  • کتب الگویابی در ساختمان داده زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی آمار زیستی
  • کتاب خارجی معروف
  • دانلود منابع مرجع تربیت بدنی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>