خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » کوفته تبریزی+طرز تهیه کوفته شانش/تصویر
 modiseh 

کوفته تبریزی+طرز تهیه کوفته شانش/تصویر

آموزش تهیه کوفته شانس خوشمزه

کوفته تبریزی+طرز تهیه کوفته شانش/تصویر

کوفته یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی می باشد که در آموزش امروز ما قرار گرفته است. کوفته شانس را با هم درست کنیم.

گوشت، پیاز، سبزی، برنج، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا چسبنده و منسجم شود. آن‌گاه با دست مرطوب هر بار گلوله‌ای به اندازه یك نارنگی، از مایه بردارید و به شكل توپ درآورید.

مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر

گوشت چرخكرده                      ۲۰۰ گرم

پیاز رنده كرده و آبگرفته             ۱ عدد

سبزی ریز خردكرده*                ۱ پیمانه

برنج آبكش كرده                      ۱ پیمانه

نمك و فلفل                           به میزان لازم

زردچوبه                                به میزان لازم

تخم‌مرغ                                ۲ عدد

آرد سوخاری                          به میزان لازم

پیازداغ                                  ۲ عدد

رب گوجه‌فرنگی                     ۲ قاشق سوپخوری

زردچوبه                               یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن مایع                            به میزان لازم

آب گوجه‌فرنگی                     ۵۰۰ میلی‌لیتر

*(مرزه، جعفری، گشنیز و ریحان)

مواد لازم میانی

پیاز سرخكرده                       ۲ قاشق سوپخوری

خلال بادام                           ۲ قاشق سوپخوری

گردوی خردكرده                    یك‌دوم پیمانه

روش تهیه كوفته شانس

گوشت، پیاز، سبزی، برنج، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا چسبنده و منسجم شود. آن‌گاه با دست مرطوب هر بار گلوله‌ای به اندازه یك نارنگی، از مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و بعد حفره‌ای در آن ایجاد كنید. حال قدری از مایه میانی در آن بگذارید و دوباره كوفته را به شكل توپ درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

كوفته‌ها را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید. اینك پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و قدری تفت دهید. سپس آب گوجه‌فرنگی و ۲ پیمانه آب به آن بیفزائید و بگذارید سس بجوشد و قدری غلیظ شود. اكنون كوفته‌ها را در این سس بیندازید و پس از ۵ دقیقه، كوفته‌ها را زیر و رو كنید و با حرارت ملایم، به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه بپزید.

یادآوری۱: بهتر است گوشت دو بار چرخ شود.

یادآوری ۲: در ایرلند در سال نو این غذا تهیه می‌شود. معمولاً داخل یكی از كوفته‌ها سكه یا نشانی قرار داده می‌شود و هنگام میل كردن غذا یكی از افراد خانواده كوفته سكه‌دار را برمی‌دارد كه ایرلندی‌ها معتقدند این شخص سالی توأم با شانس و موفقیت خواهد داشت.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>