• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » اکبر جوجه +طرز تهیه غذای معروف شمال

    اکبر جوجه +طرز تهیه غذای معروف شمال

     

    نتیجه تصویری برای اکبر جوجه

    اکبر جوجه +طرز تهیه غذای معروف شمال

    رستوران های اکبرجوجه، بیشتر از نیم قرن سابقه فعالیت دارند. رستوران هایی که جوجه کباب ویژه ای سرو می کنند و البته فقط مختص مازندران و گلستان هستند. اکبرجوجه البته لقب آقای علی اکبر کلبادی هم هست که همراه با برادرانش رستوران های زنجیره ای اکبرجوجه را تاسیس کردند و البته تا حدودی جلوی متقلبان را گرفتند. اکبرجوجه اکنون به رستوران های زنجیره ای بدل شده است که همگی آرم و نشان یکسانی دارند. رستوران هایی که روی شیشه آنها نام برادران گلبادی دیده می شود شعبه های اصلی هستند.

    مواد لازم:
    جوجه کباب: یک کیلوگرم
    برنج: ۵ پیمانه
    رب انار شیرین: دو پیمانه
    لیموترش: یک کیلوگرم
    زعفران دم کرده: سه قاشق غذاخوری
    روغن مایع: سه پیمانه
    نمک و فلفل

    نتیجه تصویری برای اکبر جوجه

    اکبر جوجه +طرز تهیه غذای معروف شمال

    روش تهیه:
    اگر اهل کباب خوری در خانه باشید، حتما چندباری جوجه کباب زعفرانی را به جای اینکه به سیخ بکشید، با گوجه فرنگی سرخ کرده اید. انصافا خوشمزه هم می شود. اکبرجوجه هم همین جوجه کباب است با یکی دو تفاوت؛ جوجه ها را باید در آبلیمو، نمک و آب بخوابانید. روایت هست که می گویند یک روز باید تکه های مرغ را در محلول آبلیمو، آب و نمک بخوابانید. اما از ما نشنیده بگیرید؛ سه چهار ساعت هم کفایت می کند.

    بعد از این مدت، روغن را در تابه ای نسبتا گود و بزرگ داغ کنید و سپس جوجه ها در آن بچینید. جوجه ها معمولا آب می اندازند. اگر اجازه بدهید کمی آبپز شوند، به سود خودتان کار کرده اید. آب جوجه که تمام شد، باید دو طرف گوشت طلایی شود. بعد از این از روغن بیرون بیاورید.

    روی جوجه ها را رب انار بریزید و با جعفری تزیین کنید.

    نکته باریکتر از مو: این غذا برخلاف جوجه کباب زعفرانی، پیاز و زعفران ندارد. اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم بزنید. خوشمزه تر می شود. ضمنا فراموش نکنید یک کاسه رب انار کنار دستتان بگذارید، لازم می شود.

    مخلفات: رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.

    نوشیدنی: دوغ نوشیدنی سالمی برای این غذاست. هرچند که مالت هم خوب است.

    برای فردا: می دانید که قدیم ها رستوران ها برای هر روز، یک سوپ ویژه داشتند؟ اسمش هم بود سوپ روز. چیزی که اکنون به سوپ جو یا ورمیشل بدل شده است. ما هم فردا سوپ روز داریم!

    اکبر جوجه +طرز تهیه غذای معروف شمال

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب جراحی عمومی زبان اصلی
  • منابع اورجینال کتاب خوداموز
  • خرید کتاب های زبان اصلی هوش مصنوعی
  • خرید کتاب کمیک زبان اصلی
  • خرید کتاب های داستان از آمازون
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • هاردکپی کتاب های تجارت الکترونیک
  • خرید کتاب زبان اصلی کلیه و اورولوژی
  • کتب محاسبات ریاضیات زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های خانه داری
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>