خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » پیراشکی سیب+ طرز تهیه پرایشکی میوه جات با سس بادام
 modiseh 

پیراشکی سیب+ طرز تهیه پرایشکی میوه جات با سس بادام

 

نتیجه تصویری برای پیراشکی سیب
پیراشکی سیب+ طرز تهیه پرایشکی میوه جات با سس بادام
  مواد لازم تهیه پیراشکی سیب با سس بادام:
  •  آرد معمولی : ۱۰۰ گرم
  •  نمک : به میزان لازم
  •  پودر دارچین : نصف قاشق چای خوری
  •  آب گرم : ۱۷۵ میلی لیتر
  •  روغن نباتی : ۴ قاشق چای خوری
  •  سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
  •  سیب , پوست کنده : ۲ عدد
  •  روغن نباتی یا روغن آفتابگردان جهت سرخ نمودن : مقداری
  •  شکر دانه ریز جهت تزیین : مقداری
  •  دارچین جهت تزیین : مقداری

مواد لازم جهت تهیه سس:

  •  ماست طبیعی : ۱۵۰ میلی لیتر
  •  اسانس بادام : نصف قاشق چای خوری
  •  عسل شفاف ( بدون موم ) : ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:

به گزارش آکاایران: ۱. آرد و نمک را داخل کاسه ای بزرگ الک نمایید.

۲. پودر دارچین را افزوده و خوب مخلوط نمایید . سپس آب گرم و روغن گیاهی را بیافزایید و خوب هم بزنید.

۳. سفیده تخم مرغ ها را آنقدر هم بزنید تا سفت شوند و با برگرداندن ظرف , از آن نریزد . سپس آن را به خمیر اضافه نمایید .

۴. با استفاده از چاقویی تیز , سیب را به تکه های بزرگ خرد نمایید و داخل خمیر بریزید .

۵. روغن را داخل ماهیتابه ای گود حرارت دهید تا به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد یا دمایی که بتواند چند تکه نان را در عرض ۳۰ ثانیه سرخ نماید . اکنون سیب ها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ نمایید تا رنگشان طلایی شود و پف نمایند .

۶. پیراشکی های سیب را با کمک کفگیر از روغن در آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود .

۷. شکر دانه ریز و دارچین را با هم مخلوط نموده و روی پیراشکی ها بپاشید .

۸. تمام موارد لازم جهت تهیه سس را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و با هم ترکیب نمایید . سس آماده را همراه با پیراشکی ها سرو نمایید .

در پیراشکی سیب, تکه های سیب به خمیری نرم و سبک آغشته شده و کاملا سرخ, برشته و طلایی شده اند. آن را گرم و همراه سس بادام مخصوص سرو نمایید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>