خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش سس ریواس + طرز تهیه انواع سس های سالاد
 modiseh 

آموزش سس ریواس + طرز تهیه انواع سس های سالاد

سس ریواس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت کدر طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این سس ترش و شیرین خوشمزه با انواع غذا و دسر به کار می رود.

untitled

آموزش سس ریواس + طرز تهیه انواع سس های سالاد

طرز تهیه ی سس ریواس:

۱- شاخه های ریواس را تمیز کنید و آن ها را به تکه های ۲ سانتی متری برش دهید.
۲- وسط سیب را خارج کنید آن را به تکه های ۲ سانتی متری برش دهید.
۳- می توانید این سس را با دستور سالمون با سس ریواس و سس مایونز ترخونی میل کنید.

سس ریواس

آموزش سس ریواس + طرز تهیه انواع سس های سالاد

  1. تکه های ریواس و سیب را به همراه عسل، برگ بو و میخک در قابلمه ای بریزید.
  2. به آن ها مقداری سرکه و آب پرتقال اضافه کنید. آن ها را بجوشانید، سپس حرارت را به متوسط کم کنید.
  3. درب ظرف را بگذارید و برای ۳۰ دقیقه تا ریواس ها نرم شوند، بپزید.
  4. در صورت تمایل به آن عسل بیشتری اضافه کنید تا شیرین شود. سس را کنار بگذارید تا خنک شود.

آموزش سس ریواس + طرز تهیه انواع سس های سالاد

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>