اطلاعیه سایت
سس ریواس از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت کدر طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است.
این سس ترش و شیرین خوشمزه با انواع غذا و دسر به کار می رود.
آموزش سس ریواس + طرز تهیه انواع سس های سالاد
طرز تهیه ی سس ریواس:
۱- شاخه های ریواس را تمیز کنید و آن ها را به تکه های ۲ سانتی متری برش دهید.
۲- وسط سیب را خارج کنید آن را به تکه های ۲ سانتی متری برش دهید.
۳- می توانید این سس را با دستور سالمون با سس ریواس و سس مایونز ترخونی میل کنید.
آموزش سس ریواس + طرز تهیه انواع سس های سالاد
- تکه های ریواس و سیب را به همراه عسل، برگ بو و میخک در قابلمه ای بریزید.
- به آن ها مقداری سرکه و آب پرتقال اضافه کنید. آن ها را بجوشانید، سپس حرارت را به متوسط کم کنید.
- درب ظرف را بگذارید و برای ۳۰ دقیقه تا ریواس ها نرم شوند، بپزید.
- در صورت تمایل به آن عسل بیشتری اضافه کنید تا شیرین شود. سس را کنار بگذارید تا خنک شود.
آموزش سس ریواس + طرز تهیه انواع سس های سالاد
اشتراک گذاری مطلب