• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » پنکیک آلمانی+ طرز تهیه خاگینه خوشمزه

    پنکیک آلمانی+ طرز تهیه خاگینه خوشمزه

    پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!

    این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمان را دارد. می توانید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.

    و یا می توانید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتان نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتان می کشد می توانید نوش جان کنید.

    درست کردن پنکیک آلمانی,نحوه درست کردن پنکیک آلمانی

    پنکیک آلمانی+ طرز تهیه خاگینه خوشمزه

    مواد لازم برای پنکیک آلمانی :

     تخم مرغ ۳ عدد
    شیر ۱/۴ پیمانه
    آرد  ۱/۴ پیمانه
     پودر شکر ۱ قاشق غذاخوری
    نمک نوک کارد ( به مقدار خیلی کم )
    کره ۱ قاشق غذاخوری
    روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه پنکیک آلمانی :
    تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک را می ریزیم داخل کاسه و با چنگال خوب هم می زنیم تا یکدست شود بعد آرد و روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. مایع باید کاملا یکدست باشد.

    یک قالب و تابه ۸ اینچی مخصوص فر را حاضر می کنیم می گذاریم داخل فر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تا خوب داغ شود.

    از فر در می آوریم یک قاشق کره را می زنیم به ظرفمان همه جای آن را آغشته می کنیم و خیلی سریع مایه پنکیک مان را می ریزیم داخل آن و می گذاریم داخل فر به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه یا تا وقتی که پنکیک مان خوب پف کند و رنگش طلایی قهوه ای شود.

    پنکیک آلمانی+ طرز تهیه خاگینه خوشمزه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های جبر خطی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی نوسازی و طراحی داخلی
  • خرید کتاب های رادیولوژی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی جراحی پلاستیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی ابزار
  • خرید کتاب همایش ها زبان اصلی
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • خرید کتاب سینما زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی علوم تغذیه
  • خرید کتاب بیهوشی و مراقبتهای ویژه زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>