خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » پنکیک آلمانی+ طرز تهیه خاگینه خوشمزه
 modiseh 

پنکیک آلمانی+ طرز تهیه خاگینه خوشمزه

پنکیک آلمانی یا همان خاگینه خودمان!

این پنکیک دقیقا مزه خاگینه خودمان را دارد. می توانید با عسل و یا دوشاب (شیره انگور) یا پودر شکر و میوه و بستنی سروش کنید.

و یا می توانید با سوسیس گیاهی و سبزی دلخواهتان نوش جان کنید. خلاصه اینکه هر طور که میلتان می کشد می توانید نوش جان کنید.

درست کردن پنکیک آلمانی,نحوه درست کردن پنکیک آلمانی

پنکیک آلمانی+ طرز تهیه خاگینه خوشمزه

مواد لازم برای پنکیک آلمانی :

 تخم مرغ۳ عدد
شیر۱/۴ پیمانه
آرد ۱/۴ پیمانه
 پودر شکر۱ قاشق غذاخوری
نمکنوک کارد ( به مقدار خیلی کم )
کره۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک آلمانی :
تخم مرغ و شیر پودر شکر و نمک را می ریزیم داخل کاسه و با چنگال خوب هم می زنیم تا یکدست شود بعد آرد و روغن مایع را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. مایع باید کاملا یکدست باشد.

یک قالب و تابه ۸ اینچی مخصوص فر را حاضر می کنیم می گذاریم داخل فر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت تا خوب داغ شود.

از فر در می آوریم یک قاشق کره را می زنیم به ظرفمان همه جای آن را آغشته می کنیم و خیلی سریع مایه پنکیک مان را می ریزیم داخل آن و می گذاریم داخل فر به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه یا تا وقتی که پنکیک مان خوب پف کند و رنگش طلایی قهوه ای شود.

پنکیک آلمانی+ طرز تهیه خاگینه خوشمزه

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>