خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه مرغ شکم پر مازندرانی+عکس
 modiseh 

آموزش تهیه مرغ شکم پر مازندرانی+عکس

مرغ شکم پر شمالی,مرغ شکم پر مازندرانی

آموزش تهیه مرغ شکم پر مازندرانی+عکس

آموزش درست کردن مرغ شکم پر

حتما تا به حال مرغ شکم پر را امتحان کرده اید، مرغ شکم پر یکی دیگر از غذاهای مرسوم در مجالس و مهمانی ها می باشد که در ادامه با طرز تهیه مرغ شکم پر مازندرانی ها آشنا خواهیم شد.

مواد لازم برای تهیه مرغ شکم پر مازندرانی :

سبزی معطر ( گشنيز،جعفری،برگ سير تازه )۴۰۰ گرم
 پياز رنده شده متوسط۱ عدد
گردو پودر شده ۱۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و ادويهبه ميزان لازم
زعفران دم شدهبه ميزان لازم
مرغ۱ عدد ( ۱/۵ كيلو گرم )
آلو۱۰ تا ۱۵ عدد
زرشک۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه مرغ شکم پر :
پياز رنده شده را تفت می دهيم تا كمی طلايی بشود بعد سبزی خرد شده را اضافه كرده كمی تفت مي دهيم، آلو خرد شده و زرشک را اضافه كرده نمک و فلفل و ادويه را اضافه می كنيم، رب انار را اضافه مي كنيم و بعد گردو را اضافه می كنيم، تمامی مواد را خوب مخلوط كرده درون شكم مرغ را با اين مواد پر كرده و آن را می دوزيم، مرغ را درون روغن سرخ كرده و با چند عدد آلو و كمی آب می گذاريم بپزد.

آموزش تهیه مرغ شکم پر مازندرانی+عکس

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>