اطلاعیه سایت
طرز تهیه ترشه شامی گیلانی+اشپزی سنتی+عکس
ترشه شامی گیلانی
مواد لازم:
- گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
- پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
- جعفری ساطوری ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ زده ۱ عدد
- سیب زمینی پخته پوست گرفته ۲ عدد
- آب غوره ۱/۲ پیمانه
- زعفران سائیده
- روغن
- نمک و فلفل
طرز تهیه: در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.
در یک تابه دردار ۵ یا ۶ قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را ۳ تا ۴ دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.
مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آنها را بپزید.
- برای: ۴ نفر
- حاضر است در : ۶۰ دقیقه
- وعده: شام
- دسته بندی دستور آشپزی : غذاهای محلی و سنتی ایرانی
- مواد لازم : آبغوره, پیاز, تخم مرغ, روغن, زعفران, سبزیجات, سیب زمینی, گوشت
- طرز تهیه ترشه شامی گیلانی+اشپزی سنتی+عکس
اشتراک گذاری مطلب