خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » آموزش تهیه بیسکویت ماکارون
 modiseh 

آموزش تهیه بیسکویت ماکارون

index

 آموزش تهیه بیسکویت ماکارون
سرو این نوع بیسکویت های عجیب معمولا با قهوه خوشمزه تر است . این بیسکویت ها با بستنی هم سرو می شوند .

مواد لازم :
کاغذ برنجی : مقداری سفیده تخم مرغ : ۲ عدد شکر دانه ریز : ۲۲۵ گرم پودر بادام : ۱۷۵ گرم شکلات خالص : ۲۲۵ گرم

‏آموزش تهیه بیسکویت ماکارون
طرز تهیه :
۱٫ داخل ۲ سینی شیرینی پزی را با کاغذ برنجی بپوشانید . سفیده تخم مرغ ها را داخل کاسه بزرگی بریزید و مرتب هم بزنید تا سفت شود , به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانید , سفیده ها نریزد . سپس شکر و بادام را به آن اضافه نمایید .
۲٫ مخلوط درست شده را داخل قیف با ماسوره ساده قرار دهید و به شکل انگشت به طول ۷/۵ سانتیمتر روی کاغذ بریزید . هنگام ریختن خمیر , آن ها را با فاصله بریزید تا فضای کافی برای پختن و پهن شدن داشته باشند .
۳٫ بیسکویت ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فرهای گازی به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بگذارید تا کاملا طلایی شود . بعد از پخت , بیسکویت ها را روی سینی مشبک فلزی بگذارید تا کاملا خنک شود . کاغذ برنجی را از لبه بیسکویت ها جدا نمایید .
۴٫ شکلات را آب نمایید و کف هر بیسکویت را داخل شکلات فرو نمایید . سپس آن ها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا کاملا خودشان را بگیرند .
۵٫ باقی مانده شکلات را روی بیسکویت ها بپاشید و صبر نمایید تا قبل از سرو , شکلات خودش را کاملا بگیرد و سفت شود .
✔️توصیه سرآشپز :
معمولا در تهیه ماکارون , از بادام استفاده می نمایند , اما شما می توانید از مغزهای دیگر مثل فندق هم استفاده نمایید .
آموزش تهیه بیسکویت ماکارون

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>