• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » تغذیه ، رژیم و تناسب اندام » چرا روغن زیتون را نباید حرارت داد؟+ علت حرارت ندادن زیتون؟

    چرا روغن زیتون را نباید حرارت داد؟+ علت حرارت ندادن زیتون؟

    چرا روغن زیتون را نباید حرارت داد؟+ علت حرارت ندادن زیتون؟

    ۰۰۰۷۶۱۳۲۳۳

    چرا روغن زیتون را نباید حرارت داد؟+ علت حرارت ندادن زیتون؟

    چرا روغن زیتون را نباید حرارت داد؟+ علت حرارت ندادن زیتون؟

    روغن زیتون ماده مغذی منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳، امگا ۶ و امگا ۹ است که سطح کلسترول خون را کاهش داده و به سلامت قلب و بهبود عملکرد مغز کمک می‌کند.

    روغن زیتون همچنین منبع طبیعی ویتامین E و حاوی اسیدهای چرب غیراشباع است اما به دلیل تولید مواد شیمیایی که در روند حرارت دیدن آن رخ می‌دهد کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند گزینه سالمتری مثل روغن “کلزا” را که در فرانسه اغلب استفاده می‌شود برای طبخ غذا جایگزین روغن زیتون کنید.

    این روغن برای سرخ کردن ‌های ملایم مثلا برای سیب‌زمینی و سبزیجات گزینه خوبی است و جایگزینی مناسبی برای کره در غذاها است. این روغن در ماهیتابه به خوبی گرم می‌شود و خطری برای سلامت بدن به همراه ندارد.

    کارشناسان برای تهیه غذاهای متفاوت، روغن‌های مختلفی را پیشنهاد می‌کنند. برای مثال برای غذاهایی که زیاد سرخ می‌شوند روغن نارگیل، برای سالاد روغن زیتون و برای پخت و پز با حرارت ملایم روغن کلزا و برای سالاد و انواع چاشنی‌ها، روغن کدو و روغن آووکادو را توصیه می‌کنند.

     

    چرا روغن زیتون را نباید حرارت داد؟+ علت حرارت ندادن زیتون؟

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب بافت شناسی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع رادیو
  • کتاب های اپیدمیولوژی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی تمدن امریکا
  • هاردکپی کتاب های موسیقی
  • خرید کتاب زبان اصلی باغبانی
  • کتب نظریه شماره زبان اصلی
  • کتب بیوشیمی زبان اصلی
  • خرید کتاب های واژهنامه از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی فرانسه
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>