اطلاعیه سایت
به عمل آوردن سیب زمینی بنفش توسط دانشمندان برای جلوگیری از سرطان و آب مروارید و دیابت
خبر جالب در علم پزشکی سیب زمینی بنفش از راه رسید دانشمندان زیست شناسی و بیولوژی، گونه ای جدید از سیب زمینی را به عمل آوردند که به رنگ بنفش است و جلوی سرطان، آب مروارید و دیابت را می گیرد.
به عمل آوردن سیب زمینی بنفش توسط دانشمندان برای جلوگیری از سرطان و آب مروارید و دیابت
به عمل آوردن سیب زمینی بنفش توسط دانشمندان برای جلوگیری از سرطان و آب مروارید و دیابت
به نقل از روسیا الیوم، “دیوید هالم” سخنگوی دانشگاه کولورادو در آمریکا، به خبرنگاران گفت: رنگ این سیب زمینی، محتویات آن را فاش می کند، در واقع این سیب زمینی، حاوی مواد ضد اکسیده شدن است و به همین سبب رنگی بنفش و قرمز دارد. دیوید هالم و همکارانش در دانشگاه کولورادو، برای به عمل آوردن این سیب زمینی، ۳ سال فعالیت تحقیقاتی انجام دادند و سرانجام به سیب زمینی هایی با رنگ های بنفش و قرمز رسیدند
به عمل آوردن سیب زمینی بنفش توسط دانشمندان برای جلوگیری از سرطان و آب مروارید و دیابت
به گفتۀ دانشمندان، این سیب زمینی نه تنها موادِ ضد اکسیده شدن دارد، بلکه حاوی اسید فولیک، پتاسیم، آهن، روی و فنل های مختلف است. میزانِ مواد ضد اکسیده شدن که در این سیب زمینی وجود دارد، با میزانی از آن که در انار و توت وجود دارند، برابری می کند. هالم تاکید کرد: این سیب زمینی هنگام سرخ شدن، به مواد سرطان زا تبدیل نمی شود، به همین سبب می توان آن را سیب زمینیِ مفید و سالم معرفی کرد. این سیب زمینی همچنین حاوی موادی است که جلوی بیماری آب مرواریدِ چشم را می گیرد و با بیماری دیابت مقابله می کند.
به عمل آوردن سیب زمینی بنفش توسط دانشمندان برای جلوگیری از سرطان و آب مروارید و دیابت