• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت غذای پنه ریگانه با سس آلفردو و مرغ

    دستور پخت غذای پنه ریگانه با سس آلفردو و مرغ

    دستور پخت غذای پنه ریگانه با سس آلفردو و مرغ

    طرز تهیه غذای فوری پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ

    طرز تهیه غذای فوری پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ

    اگر میخواهید با طرز تهیه یک غذای فوری ولی در عین حال شیک و مجلسی آشنا شوید با پارس ناز همراهد باشید.در این روزهای نزدیک به اخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد میگیرد پرهیزکنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.

    مواد لازم:

    فیله مرغ ۲۰۰ گرم
    پاستا پنه
    جعفری خردشده

    طرز تهیه:

    ۱٫ ۲۰۰ گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.

    ۲٫ حالاسس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .

    ۳٫ پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شودو تابه را روی شعله ملایم کمی حرارت دهید؛ سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های پزشکی ورزشی اورجینال
  • خرید کتاب های دندانپزشکی از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی الکتریک و الکترونیک هواپیما
  • خرید کتاب تهویه و تهویه مطبوع زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی پازل
  • منابع اورجینال گوش و حلق و بینی
  • خرید کتاب اقتصاد سنجی زبان اصلی
  • کتب شیمی زبان اصلی
  • کتب تحلیل زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع شیلات
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>