خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت غذای پنه ریگانه با سس آلفردو و مرغ
 modiseh 

دستور پخت غذای پنه ریگانه با سس آلفردو و مرغ

دستور پخت غذای پنه ریگانه با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه غذای فوری پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه غذای فوری پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ

اگر میخواهید با طرز تهیه یک غذای فوری ولی در عین حال شیک و مجلسی آشنا شوید با پارس ناز همراهد باشید.در این روزهای نزدیک به اخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد میگیرد پرهیزکنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.

مواد لازم:

فیله مرغ ۲۰۰ گرم
پاستا پنه
جعفری خردشده

طرز تهیه:

۱٫ ۲۰۰ گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.

۲٫ حالاسس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .

۳٫ پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شودو تابه را روی شعله ملایم کمی حرارت دهید؛ سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>