اطلاعیه سایت
طرز تهیه سوپ پاستا فاگیولی بسیار خوشمزه
در این قسمت از جزقل یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سوپ پاستا فاگیولی را برای شما قرار داده است .
پاستای فاگیولی تقریبا تبدیل به پای ثابت رستورانهای ایتالیایی شده و در کنار غذاهای ایتالیایی مثل اسپاگتی و کوفته ریزه ، لازانیا و آلفردو در منو دیده میشود .
فاگیولی Fagioli یا در اصطلاح عامیانه مردم ناپل ، فازول fazool ، به لوبیا گفته میشود . و در حقیقت سوپی ساده متشکل از پاستا و لوبیا و سبزیجات است .
پاستای فاگیولی یک غذای پایه است که میتوان با اضافه کردن انواع مواد طعم های مختلفی از آن بدست آورد . بعضی ها ترجیح میدهند مقدار زیادی گوجه فرنگی به این سوپ اضافه کنند و سوپ گوجه با پاستا و لوبیا داشته باشند .
بعضی وقتها ممکنه در این سوپ لوبیا سفید ببینید ، یا لوبیا قرمز یا انواع دیگر لوبیا . ممکنه تو این سوپ از پوشت استفاده بشه یا کوفته ریزه یا تکه های باقیمانده انواع گوشت های غذای شب قبل .
در هر صورت دستتون برای تهیه پاستای فاگیولی کاملا بازه و میتونید انواع متفاوتی از اونو به سلیقه ی خودتون تهیه کنید . دستوری که من در ادامه براتون نوشتم بیشتر شبیه سوپ مرغ و لوبیا به همراه پاستا و کمی گوجه فرنگیه . در صورت تمایل میتونید گوجه فرنگی بیشتری اضافه کنید . من که دوست دارم موقع سرو کمی روغن زیتون و پنیر پارمسان روی سوپ بپاشم .
نکته ای که باید بدونید اینه که به دلیل وجود پاستا در این سوپ بهتره اینقدر درست بشه که در یک وعده تموم بشه چون اگر بمونه و تو یخچال برای روز بعد نگهش دارید پاستاها آب سوپو به خودشون جذب میکنند و سوپتون غلیظ و بدون آب میشه البته هنوزم خوشمزه اس ولی کلا فرق میکنه .
مواد لازم:
روغن زیتون
۳ ق غ
پیاز خرد شده
۱ فنجان
هویج خرد شده
۱ عدد بزرگ
کرفس خرد شده
۱ ساقه بزرگ
سیر خرد شده
۲ حبه
تکه های فلفل چیلی
یک چهارم ق چ
ادویه ایتالیایی
۱ ق چ
استک مرغ یا استک سبزیجات برای گیاهخواران
۶ فنجان
پوره گوجه فرنگی
۱ فنجان
پاستای دیتالینی
۲۲۵ گرم
لوبیا سفید ، کانلینی یا برولوتی
۸۴۰ گرم یا ۳ و نیم فنجان لوبیای پخته شده
جعفری خرد شده
یک چهارم فنجان
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه سوپ پاستای فاگیولی آشنا میکنیم .
برای پخت لوبیا ۱و و سه چهارم فنجان لوبیا را یک شب در آب خیس کنید یا اگر فرصتتان کم است یک ساعت با آب جوش خیس نمایید . سپس در قابلمه ریخته آب به آن اضافه کنید به اندازه ای که ۲ سانت روی لوبیا ها را بگیرد و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و حدود یک ساعت بپزید تا نرم شوند .
روغن زیتون را در یک قابلمه ی بزرگ ریخته روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا داغ شود . پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کرده ۲ – ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند . سیر ، فلفل چیلی و ادویه ایتالیایی را اضافه کرده یک دقیقه دیگر تفت دهید .
منبع:آکا ایران