خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه سوپ پاستا فاگیولی خوشمزه
 modiseh 

دستور تهیه سوپ پاستا فاگیولی خوشمزه

طرز تهیه سوپ پاستا فاگیولی بسیار خوشمزه

سوپ پاستا فاگیولی خوشمزه :)

در این قسمت از جزقل یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سوپ پاستا فاگیولی را  برای شما قرار داده است .

پاستای فاگیولی تقریبا تبدیل به پای ثابت رستورانهای ایتالیایی شده و در کنار غذاهای ایتالیایی مثل اسپاگتی و کوفته ریزه ، لازانیا و آلفردو در منو دیده میشود .

فاگیولی Fagioli یا در اصطلاح عامیانه مردم ناپل ، فازول fazool ، به لوبیا گفته میشود . و در حقیقت سوپی ساده متشکل از پاستا و لوبیا و سبزیجات است .

پاستای فاگیولی یک غذای پایه است که میتوان با اضافه کردن انواع مواد طعم های مختلفی از آن بدست آورد .  بعضی ها ترجیح میدهند مقدار زیادی گوجه فرنگی به این سوپ اضافه کنند و سوپ گوجه با پاستا و لوبیا داشته باشند .

بعضی وقتها ممکنه در این سوپ لوبیا سفید ببینید ، یا لوبیا قرمز یا انواع دیگر لوبیا . ممکنه تو این سوپ از پوشت استفاده بشه یا کوفته ریزه یا تکه های باقیمانده انواع گوشت های غذای شب قبل .

در هر صورت دستتون برای تهیه پاستای فاگیولی کاملا بازه و میتونید انواع متفاوتی از اونو به سلیقه ی خودتون تهیه کنید . دستوری که من در ادامه براتون نوشتم بیشتر شبیه سوپ مرغ و لوبیا به همراه پاستا و کمی گوجه فرنگیه . در صورت تمایل میتونید گوجه فرنگی بیشتری اضافه کنید . من که دوست دارم موقع سرو کمی روغن زیتون و پنیر پارمسان روی سوپ بپاشم .

نکته ای که باید بدونید اینه که به دلیل وجود پاستا در این سوپ بهتره اینقدر درست بشه که در یک وعده تموم بشه چون اگر بمونه و تو یخچال برای روز بعد نگهش دارید پاستاها آب سوپو به خودشون جذب میکنند و سوپتون غلیظ و بدون آب میشه البته هنوزم خوشمزه اس ولی کلا فرق میکنه .

مواد لازم:

روغن زیتون

۳ ق غ

پیاز خرد شده

۱ فنجان

هویج خرد شده

۱ عدد بزرگ

کرفس خرد شده

۱ ساقه بزرگ

سیر خرد شده

۲ حبه

تکه های فلفل چیلی

یک چهارم ق چ

ادویه ایتالیایی

۱ ق چ

استک مرغ یا استک سبزیجات برای گیاهخواران

۶ فنجان

پوره گوجه فرنگی

۱ فنجان

پاستای دیتالینی

۲۲۵ گرم

لوبیا سفید ، کانلینی یا برولوتی

۸۴۰ گرم یا ۳ و نیم فنجان لوبیای پخته شده

جعفری خرد شده

یک چهارم فنجان

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

طرز تهیه :

در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه سوپ پاستای فاگیولی آشنا میکنیم .

برای پخت لوبیا ۱و و سه چهارم فنجان لوبیا را یک شب در آب خیس کنید یا اگر فرصتتان کم است یک ساعت با آب جوش خیس نمایید . سپس در قابلمه ریخته آب به آن اضافه کنید به اندازه ای که ۲ سانت روی لوبیا ها را بگیرد و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و حدود یک ساعت بپزید تا نرم شوند .

روغن زیتون را در یک قابلمه ی بزرگ ریخته روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا داغ شود . پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کرده ۲ – ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند . سیر ، فلفل چیلی و ادویه ایتالیایی را اضافه کرده یک دقیقه دیگر تفت دهید .

منبع:آکا ایران

 

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>