• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور تهیه سوپ پاستا فاگیولی خوشمزه

    دستور تهیه سوپ پاستا فاگیولی خوشمزه

    طرز تهیه سوپ پاستا فاگیولی بسیار خوشمزه

    سوپ پاستا فاگیولی خوشمزه :)

    در این قسمت از جزقل یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سوپ پاستا فاگیولی را  برای شما قرار داده است .

    پاستای فاگیولی تقریبا تبدیل به پای ثابت رستورانهای ایتالیایی شده و در کنار غذاهای ایتالیایی مثل اسپاگتی و کوفته ریزه ، لازانیا و آلفردو در منو دیده میشود .

    فاگیولی Fagioli یا در اصطلاح عامیانه مردم ناپل ، فازول fazool ، به لوبیا گفته میشود . و در حقیقت سوپی ساده متشکل از پاستا و لوبیا و سبزیجات است .

    پاستای فاگیولی یک غذای پایه است که میتوان با اضافه کردن انواع مواد طعم های مختلفی از آن بدست آورد .  بعضی ها ترجیح میدهند مقدار زیادی گوجه فرنگی به این سوپ اضافه کنند و سوپ گوجه با پاستا و لوبیا داشته باشند .

    بعضی وقتها ممکنه در این سوپ لوبیا سفید ببینید ، یا لوبیا قرمز یا انواع دیگر لوبیا . ممکنه تو این سوپ از پوشت استفاده بشه یا کوفته ریزه یا تکه های باقیمانده انواع گوشت های غذای شب قبل .

    در هر صورت دستتون برای تهیه پاستای فاگیولی کاملا بازه و میتونید انواع متفاوتی از اونو به سلیقه ی خودتون تهیه کنید . دستوری که من در ادامه براتون نوشتم بیشتر شبیه سوپ مرغ و لوبیا به همراه پاستا و کمی گوجه فرنگیه . در صورت تمایل میتونید گوجه فرنگی بیشتری اضافه کنید . من که دوست دارم موقع سرو کمی روغن زیتون و پنیر پارمسان روی سوپ بپاشم .

    نکته ای که باید بدونید اینه که به دلیل وجود پاستا در این سوپ بهتره اینقدر درست بشه که در یک وعده تموم بشه چون اگر بمونه و تو یخچال برای روز بعد نگهش دارید پاستاها آب سوپو به خودشون جذب میکنند و سوپتون غلیظ و بدون آب میشه البته هنوزم خوشمزه اس ولی کلا فرق میکنه .

    مواد لازم:

    روغن زیتون

    ۳ ق غ

    پیاز خرد شده

    ۱ فنجان

    هویج خرد شده

    ۱ عدد بزرگ

    کرفس خرد شده

    ۱ ساقه بزرگ

    سیر خرد شده

    ۲ حبه

    تکه های فلفل چیلی

    یک چهارم ق چ

    ادویه ایتالیایی

    ۱ ق چ

    استک مرغ یا استک سبزیجات برای گیاهخواران

    ۶ فنجان

    پوره گوجه فرنگی

    ۱ فنجان

    پاستای دیتالینی

    ۲۲۵ گرم

    لوبیا سفید ، کانلینی یا برولوتی

    ۸۴۰ گرم یا ۳ و نیم فنجان لوبیای پخته شده

    جعفری خرد شده

    یک چهارم فنجان

    نمک و فلفل سیاه

    به میزان لازم

    طرز تهیه :

    در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه سوپ پاستای فاگیولی آشنا میکنیم .

    برای پخت لوبیا ۱و و سه چهارم فنجان لوبیا را یک شب در آب خیس کنید یا اگر فرصتتان کم است یک ساعت با آب جوش خیس نمایید . سپس در قابلمه ریخته آب به آن اضافه کنید به اندازه ای که ۲ سانت روی لوبیا ها را بگیرد و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید و حدود یک ساعت بپزید تا نرم شوند .

    روغن زیتون را در یک قابلمه ی بزرگ ریخته روی حرارت متوسط به بالا بگذارید تا داغ شود . پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کرده ۲ – ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شوند . سیر ، فلفل چیلی و ادویه ایتالیایی را اضافه کرده یک دقیقه دیگر تفت دهید .

    منبع:آکا ایران

     

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع ایمنی و امنیت
  • خرید کتاب زبان اصلی آمار زیستی
  • کتاب های هواشناسی اورجینال
  • منابع اورجینال فنگ شویی
  • کتب جراحی عمومی زبان اصلی
  • منابع اورجینال تئوری نسبیت و گرانش
  • خرید کتاب های انسان شناسی از آمازون
  • خرید کتاب آناتومی و فیزیولوژی زبان اصلی
  • کتب ارتوپد زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی سیاست
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>