اطلاعیه سایت
استفاده | گوسفند | دستگاه | خوشمزه | میتواند | زردچوبه | فرنگی | شماره | گوسفند | خوشمزه
روش تهیه خورش گوشت گوسفند و آلو خوشمزه
آموزش تهیه خورش خوشمزه گوشت گردن گوسفند و آلو را برایتان داریم که میتواند یک ناهار خوشمزه در روزهای زمستانی باشد.
خورش گردن گوسفند، خوراکی بسیار خوشمزه است و وجود آلو دراین خورش خوشمزگی آنرا دو چندان می کند. با گوشت گردن، غذا هاي خوشمزه زیادی میتوان تهیه کرد و شما دراین مقاله با روش تهیه یک نوع خورش گردن گوسفند با آلو آشنا خواهید شد.
روش تهیه خورش گوشت گوسفند و آلو خوشمزه
به جرأت میتوان گفت که لذیذترین قسمت گوشت گوسفندی گردن آن است و با آن میتوان خوشمزه ترین غذاها مثل خورش ماست مخصوص اصفهان، چلو گوشت مجلسی، و انواع خوراک را تهیه کرد. گوشت گردن گوسفند یکی از قسمت هاي مقوی و کم چرب است که شامل مقادیر زیادی امگا ۳ و پروتئین بافایده جهت بدن بوده
و از نرمی و مزه عالی نیز برخوردار هست. گوشت گردن گوسفند را می توان در انواع خورش استفاده نمود. یکی از خورش هاي خوشمزه و مجلسی، خورش گردن گوسفند با آلو است که بعنوان نهار یا شام ودر میهمانی ها سرو می شود. دراین مقاله شما رابا روش تهیه این خورش و فواید بی امثال آن آشنا می کنیم.
استفاده | گوسفند | دستگاه | خوشمزه | میتواند | زردچوبه | فرنگی | شماره | گوسفند | خوشمزه
این غذا جهت ۳ نفر مناسب هست، دوران آماده سازی مواد ۱۵ دقیقه، و دوران انتظار و پخت حدود ۲ ساعت است.
مواد مورد نیاز جهت تهیه خورش گردن گوسفند با آلو :
گردن گوسفند ۶۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ شماره
عبارات مهم : استفاده – گوسفند سیر ۱ حبه
روغن ۲ قاشق غذاخوری
چوب دارچین ۱ شماره
برگ بو ۱ شماره
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
رب انار
۱ قاشق غذاخوری
آلو بخارا ۱ فنجان
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
روش تهیه خورش گوشت گوسفند و آلو خوشمزه
طرز تهیه خورش گردن گوسفند با آلو :
پیاز را پوست گرفته و ریز خرد کنید، سپس آن رابا کمی روغن سرخ کنید.
یک حبه سیر را له کنید و به پیاز اضافه کنید، کمی باهم تفت دهید و سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید.
استفاده | گوسفند | دستگاه | خوشمزه | میتواند | زردچوبه | فرنگی | شماره | گوسفند | خوشمزه
گردن رابه پیاز و سیر اضافه کنید و باهم تفت دهید تا رنگ گوشت عوض کردن کند و آب آن کشیده شود.
خورش گردن گوسفند با آلو,پخت خورش گردن گوسفند با آلو
روش تهیه خورش گوشت گوسفند و آلو خوشمزه
گردن رابه پیاز و سیر اضافه کنید و باهم تفت دهید
فلفل، چوب دارچین و برگ بو رابه مواد اضافه کرده ودر حد دو سه دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید.
۳ لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده و هم بزنید، درب قابلمه را ببندید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت بپزد.
آلوها را خوب بشویید و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید. سپس در آب کش بریزید تا آب آن گرفته شود.
وقتی گوشت نیم پز شد، آلو رابه آن اضافه کنید و برگ بو و دارچین را ازآن خارج کنید.
دریک ماهیتابه کمی روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید تا رنگ آن قرمز شده است و بوی خامی آن گرفته شود.
وقتی گوشت کاملا پخت، نمک، رب انار و رب گوجه تفت داده شده است رابه آن اضافه کنید، درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت خورش جا بیفتد.
خورش را در ظرف مناسب بکشید و با برنج سرو کنید.
خواص آلو :
دراین پست روش تهیه خورش گردن گوسفند با آلو عرضه شد که خوراکی بسیار مغزی است و دارای فواید زیادی می باشد. از فواید آلو می توان به موارد زیر اشاره کرد:
* آلوی مورد استفاده دراین غذا مرجع آنتی اکسیدان است و مقادیر زیادی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن دارد که با خنثی کردن رادیکال هاي آزاد اکسیژن از رسوب چربی در رگ ها و بروز بیماری هاي قلبی عروقی می کاهد و احتمال ساخت سلول هاي سرطانی در بدن را کم کردن میدهد.
* آلو دارای فیبر زیادی است و جهت بازرسی قندخون، پیشگیري از یبوست و حفظ سلامت دستگاه گوارش بافایده است و سوربیتول موجود در آن خاصیت ملین دارد.
* آلو مرجع پتاسیم است و میتواند در نظارت فشار خون موثر باشد.
* آلو مقدار زیادی فیبر دارد که رشد و تکثیر باکتری هاي بافایده را زیاد کردن می دهد و از رشد باکتری هاي زیان آور در روده پیشگیري می کند. تخمیر فیبر در روده باعث ساخت اسید بوتیریک میشود که جهت سلول هاي روده انرژی ساخت میکند و منجر به حفظ سلامتی دستگاه گوارش میشود.
واژه های کلیدی: استفاده | گوسفند | دستگاه | خوشمزه | میتواند | زردچوبه | فرنگی | شماره | گوسفند | خوشمزه