اطلاعیه سایت
مخلوط کن | نارگیل | خوشمزه | همراه | حرارت | نارگیل | آموزش آشپزی
طرز تهیه رسپی مرغ غذای خوشمزه و عالی
رسپی مرغ غذای خوشمزه اي است که همراه با فیلینگ پنیر ماتزرلا سرو میشود و میتوان آن را جزء غذا هاي لاکچری به حساب آورد.
میزان سرو: ۳۰ الی ۳۶ عدد
طرز تهیه رسپی مرغ غذای خوشمزه و عالی
مواد لازم:
سینه مرغ «درشت خرد شده»: ۷۵۰ گرم
نارگیل «پودر شده»: یک چهارم پیمانه
عبارات مهم : مخلوط کن – نارگیل ساقه پیازچه «خرد شده»: ۳ عدد
سیر «ریز خرد شده»: ۲ حبه
سس خردل دیژون: ۲ ق س
تخم مرغ: یک عدد
پودر فلفل قرمز: یک دوم ق چ
نمک: یک دوم ق چ
فلفل سیاه تازه «پودر شده»: یک دوم ق چ
پنیر ماتزرلا «حدود یک سانتی برش خورده»: ۱۲۰ گرم
بادام «پودر شده»: یک پیمانه
روغن سرخ کردنی: ۲ الی ۳ پیمانه
مواد مورد نیاز جهت سس:
مخلوط کن | نارگیل | خوشمزه | همراه | حرارت | نارگیل | آموزش آشپزی
روغن کانولا یا روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
سس کچاپ تند: یک سوم پیمانه
روش تهیه:
۱٫ مرغ، پیازچه، سیر، تخم مرغ، سس خردل، نارگیل پودر شده، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه پودرشده را در غذاساز بریزید.
۲٫ مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید تا به صورت خمیری یکدست درآیند.
طرز تهیه رسپی مرغ غذای خوشمزه و عالی
۳٫ حدود یک قاشق سوپ خوری از مخلوط را برداشته و کف دست خود قرار دهید. یک تکه پنیر ماتزرلا در وسط آن قرار داده و مخلوط مرغ را دور آن بپیچید.
۴٫ بادام پودر شده است را در ظرف مناسبی بریزید و گلوله هاي گوشت را در بادام پودر شده است بغلتانید تا کاملا آغشته شوند.
مخلوط کن | نارگیل | خوشمزه | همراه | حرارت | نارگیل | آموزش آشپزی
۵٫ کوفته را در بین دستان خود کاملا شکل دهید. آن را درون ظرف مناسبی قرار داده و اینکار را با بقیه مواد تکرار کنید.
۶٫ ۲ الی ۳ پیمانه روغن در ظرف مناسبی روی حرارت چندان قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس کوفته ها را به مدت ۳ الی ۴ دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته شوند.
طرز تهیه رسپی مرغ غذای خوشمزه و عالی
۷٫ جهت تهیه سس، مواد را در ظرف مناسبی روی حرارت میانگین به جوش آورید و گه گاه هم بزنید. سپس سس را روی کوفته ها بریزید. این کوفته هاي خوشمزه را به صورت گرم و همراه با سس مایونز، انواع دیپ ها و سبزیجات خلال شده است بلافاصله سرو نمایید.
توصیه:
۱٫ میتوانید از روغن نارگیل و یا کره جهت سرخ کردن کوفته ها بهره گیری کنید.
۲٫ می توانید کوفته ها را در سینی فر پوشده شده است با کاغذ روغنی چیده و به مدت ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد «۴۲۵ درجه فارنهایت» قرار دهید و سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰ درجه فارنهایت» قرار داده و حدود ۲۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا کوفته ها کاملا ترد و برشته شوند.
۳٫ کوفته ها را بعد از سرخ شدن روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی انها گرفته شود.
ارزش خوراکی هر کوفته:
۶۹ کالری، ۴٫۲ گرم چربی کلی «۱٫۵ گرم چربی اشباع شده»، ۲۳ میلی گرم کلسترول، ۱۶۹ میلی گرم سدیم، ۱٫۴ گرم کربوهیدرات، ۰٫۷ گرم فیبر، ۶٫۲ گرم پروتیین.
واژه های کلیدی: مخلوط کن | نارگیل | خوشمزه | همراه | حرارت | نارگیل | آموزش آشپزی