اطلاعیه سایت
لازانیا | پیتزا | پاستا | معرفی | مختلف | ساختن | انواع | ادویه
معرفی انواع ادویه جهت غذاهای مختلف
برای هر نوع خوراکی شاید یک ادویه خاص و مخصوص بهره گیری شود که بتواند یک طعم خاص به غذای مورد نظر بدهد. ما این ادویه ها را به شما معرفی می کنیم.
ادویه سوپ: به سوپ جو کمی پودر آویشن بزنید و یا در کل جهت همه ي سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنید و موقع سرو بردارید.
معرفی انواع ادویه جهت غذاهای مختلف
ادویه گوشت: جهت طعم دادن به گوشت هاي خورشی از جوزهندی بهره گیری کنید. «توجه کنید هرگز اکثر از ۴ گرم جوزهندی بهره گیری نکنید چون باعث فلج عضلات و تو هم می شود».
ادویه مرغ: جهت انواع خوراک مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست، از ادویه کورما و تیکا و گراماسالا که نوعی ادویه کاری است و مخلوطی از ۲۰ نوع ادویه است بهره گیری کنید.
لازانیا | پیتزا | پاستا | معرفی | مختلف | ساختن | انواع | ادویه
ادویه ایتالیایی: این یک ادویه بسیار بینظیر جهت ساختن پاستا، پیتزا، لازانیا و ماکارونی است و از پودر پونه، ریحان، رُزماری، آویشن، فلفل قرمز، مرزنجوش آماده میشود.
واژه های کلیدی: لازانیا | پیتزا | پاستا | معرفی | مختلف | ساختن | انواع | ادویه