• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » غذاهایی که کودکان را باهوش می کند

    غذاهایی که کودکان را باهوش می کند

    دوست دارید فرزندتان نابغه باشد؟ دنبال راهی جهت زیاد کردن هوش و حافظه‌اش هستید؟ این توصیه‌های غذایی را جدی بگیرید و دوستان و دشمن های مغز را از نزدیک

    غذاهایی که کودکان را باهوش می کند

    دوست دارید فرزندتان نابغه باشد؟ دنبال راهی جهت زیاد کردن هوش و حافظه اش هستید؟ این توصیه های غذایی را جدی بگیرید و دوستان و دشمن های مغز را از نزدیک بشناسید.

    دوستان مغز:
    ۱. غلات کامل
    مانند هر ارگان دیگری از بدن شما، مغز هم بدون انرژی نمی تواند به فعالیت خود ادامه دهد.
    ۲. ماهی های پرچرب
    اسیدهای چرب مهم در بدن سنتز نمی شود و باید آنها را از طریق مواد غذایی مثل ماهی های پرچرب تأمین کنید.
    ۳. بلوبری
    مطالعات نشان داده است که خوردن بلوبری می تواند جلوی ضعف حافظه کوتاه مدت را بگیرد.
    ۴. گوجه فرنگی
    خوردن گوجه فرنگی به علت داشتن آنتی اکسیدان های فراوان جلوی فعالیت رادیکال های آزاد و تأثیرشان بر سلول های مغزی را می گیرد و می تواند به پیشگیری از آلزایمر کمک کند.
    ۵. غنی سازی ویتامینی
    استفاده از ویتامین های گروه ب از جمله ب۶ و ب۱۲ و اسید فولیک به کم کردن سطح هموسیستئین خون کمک می کند.
    ۶. انگور سیاه
    دارای مقادیر بالای ویتامین ث است که مغز شما را چالاک می کند.
    ۷. تخم کدو
    خوردن تنها یک مشت تخم کدو در روز نیاز شما را به روی برطرف می کند که جهت عملکرد مغز و تقویت حافظه مهم است.
    ۸. بروکلی
    از منابع غنی ویتامین کا است که عملکرد مغز را تقویت کرده و باعث اصلاح فرآیندهای شناختی می شود.
    ۹. آجیل
    در یک مطالعه علمی نشان داده شده است است که خوردن مقادیر کافی ویتامین ای بر عملکردهای شناختی مغز تاثیر گذار است.

    غذاهایی که کودکان را باهوش می کند

    دشمنان مغز:
    ۱. فست فود ها
    مصرف فست فود مغز را کوچک کرده و باعث مبتلا شدن به آلزایمر می شود.
    ۲. غذاهای شور
    اگر چه اغلب افراد فکر می کنند که نمک فقط جهت قلب مضر هست، ولی تاثیرات منفی اش را روی مغز هم می گذارد.
    ۳. غذاهای فراوری شده
    در بعضی از مطالعات ثبت شده است است که وجود افزودنی های متفاوت در مواد غذایی فراوری شده است باعث تغییرات شناختی در کودکان می شود.
    ۴. غذاهای سرخ کرده
    ترکیباتی که از روغن در هنگام سرخ شدن مواد غذایی آزاد می شود تخریب مغز را تسریع می کند و با بروز آلزایمر و پارکینسوین رابطه مستقیم دارد.
    ۵. غذاهایی که در تماس با کود شیمیایی بوده اند
    باقی مانده کودهای شیمیایی در مواد غذایی با زیاد کردن خطر بروز اختلال کمبود توجه و بیش فعالی در کودکان رابطه مستقیم دارد.
    ۶. ترکیبات خواب آور
    هر ماده شیمیایی که اثر خواب آوری داشته باشد فعالیت مغز را مختل می کند.
    ۷. الکل به شدت حافظه را کم کردن می دهد
    ۸. شیرین کننده های مصنوعی اصلا جهت حافظه خوب نیستند!
    ۹. هله هوله نه فقط جهت مغز بلکه جهت همه ارگان های بدن مضرند.
    مرجع: میزان

    واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | مواد غذایی | گوجه فرنگی | ویتامین | شیمیایی | آلزایمر | کودکان | ویتامین | مطالعات | فرنگی | حافظه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی دینامیک غیر خطی
  • خرید کتاب زبان اصلی مصالح
  • کتاب های اقتصاد اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی بیوفیزیک
  • کتب کاراگاه زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی کتب عاشقانه
  • کتب فولکلور زبان اصلی
  • کتب خیاطی زبان اصلی
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • دانلود منابع مرجع شبکه
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>