اطلاعیه سایت
فلفل دلمه شکم پر +طرز تهیه بهترین دلمه های ایرانی
آموزش تهیه فلفل دلمه شکم پر خوشمزه
فلفل دلمه با عطر عالی که دارد می تواند نقطه قوت این غذا باشد. باید به درون این فلفل و مواد پر شده نیز نگاهی داشته باشیم. ابتدا سر فلفلها را ببرید و داخلشان را خالی كنید. آنگاه در ظرف مناسب مایكروویو روغن، پیاز و كدو را بریزید و در مایكروویو بگذارید. حالا مایكروویو را با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات به مدت ۱۰ دقیقه روشن كنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
فلفل دلمهای قرمز ۴ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ریز خردكرده ۱ عدد كوچك
كدوی ریز خردكرده ۳ عدد متوسط
لوبیا سبز پخته و خردكرده ۱۰۰ گرم
كنسرو لوبیا چیتی ۳۰۰ گرم بدون آب
پنیر موزارلای رنده كرده ۱ پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس
پوره گوجهفرنگی ۴۰۰ گرم
سركه بالزامیك ۱ قاشق سوپخوری
شكر ۱ قاشق چایخوری
ریحان ریزخردكرده ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه فلفل پر كرده با سبزی
ابتدا سر فلفلها را ببرید و داخلشان را خالی كنید. آنگاه در ظرف مناسب مایكروویو روغن، پیاز و كدو را بریزید و در مایكروویو بگذارید. حالا مایكروویو را با قدرت ۱۰۰درصد یا ۹۰۰ وات به مدت ۱۰ دقیقه روشن كنید. سپس ظرف را از دستگاه بیرون آورید. لوبیا سبز، لوبیا چیتی و پنیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
اینك فلفلها را با این مخلوط پر نمائید، در فلفلها را بگذارید و در ظرف مناسب مایكروویو بچینید و در مایكروویو با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. حالا سس را در ۴ بشقاب پذیرائی بریزید و فلفل بگذارید و میل كنید.
روش تهیه سس: پوره گوجهفرنگی، سركه، شكر و ریحان را در كاسه مناسب مایكروویو بریزید و با قدرت ۱۰۰ درصد یا ۹۰۰ وات به مدت ۴ دقیقه، بپزید.