اطلاعیه سایت
در این دستور آشپزی قصد داریم شما را با طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی آشنا نمائیم. ماهی سالمون یکی از ماهی های خوشمزه بحساب می آید
طرز تهیه ماهی سالمون
در این دستور آشپزی قصد داریم شما را با طرز تهیه ماهی سالمون سرخ شده با تره فرنگی آشنا نمائیم. ماهی سالمون یکی از ماهی های خوشمزه بحساب می آید. خوراکی که در آن ماهی سالمون در یک سس شیرین فوق العاده خوشمزه خوابانده شده، به سبک شرقی تفت داده شده و بر روی تره فرنگی های سرخ شده، سرو می گردد.
ماهی سالمون+طرز تهیه انواع غذا های شرقی
مواد لازم:
فیله ماهی سالمون بدون پوست: ۴۵۰ گرم
سویا سس شیرین: ۲ قاشق غذا خوری
سس کچاپ گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای: ۱ قاشق غذا خوری
سیر له شده: ۱ حبه
روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
تره فرنگی: ۴۵۰ گرم
فلفل قرمز چیلی ریز خرد شده: برای تزئین به مقدار لازم