اطلاعیه سایت
روش تهیه انواع هاتچاکلت
روش تهیه هاتچاکلت یا شکلات داغ و انواع آن
برای تهیه هات چاکلت کمتر از ۱۰ دقیقه زمان احتیاج خواهید داشت. هاتچاکلت در کشورهای مختلف به روشهای مختلفی سرو میشود.
برای تهیه هات چاکلت به روش فرانسوی میبایست از شکلات تلخ و شیرین (۷۰%) و خامه استفاده نمایید. هات چاکلت فرانسوی نسبت به سایر انواع هاتچاکلت به دلیل استفاده از شکلات غلیظتر است. و برای تزیین آن از خامه فرمگرفته بهره برده خواهد شد. همچنین در ساختار هات چاکلت ایتالیایی از پودر کاکائو، اسپرسو و مارشمالو استفاده میشود و نسبتا غلیظ است. و برای تزیین آن از سس شکلات بهره برده خواهد شد.
برای تهیه هات چاکلت از انواع شیر بسته به ذائقه میتوان بهره برد. شیر گاو، شیر بادام، شیر سویا و …
استفاده از یک پینچ نمک (میزانی که ما بین دو انگشت سبابه و شصت جای میگیرد) در دستورهایی که از پودر کاکائو در آن استفاده شده است؛ باعث خواهد شد طعم شکلات بهتر نمایان شود.
هات چاکلت فرانسوی
مواد لازم جهت تهیه هات چاکلت فرانسوی
- شیر : ۱ و ۱/۲ پیمانه
- خامه پرچرب : ۱/۲ پیمانه
- پودر قند : ۲ قاشق غذاخوری
- خامه شیرینشده : به مقدار لازم
- شکلات ۷۰% : ۲۰۰ گرم
- قهوه اسپرسو : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه هات چاکلت فرانسوی
ابتدا شیر، خامه پرچرب، پودر قند و قهوه اسپرسو را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم بزنید. تا زمانی که حبابهایی در اطراف لبه شیرجوش ظاهر شود. توجه داشته باشید که مواد نباید به جوش آید. استفاده از قهوه اسپرسو اختیاری میباشد ولی به عطر و طعم نوشیدنی کمک زیادی خواهد کرد.
شیرجوش را از روی حرارت بردارید و شکلاتهای خردشده را به شیر اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا در شیر حل شوند. در صورت نیاز ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که مایه صاف و یکدستی حاصل شود.
برای سرو کردن هات چاکلت فرانسوی، هات چاکلت را درون فنجان مناسبی بریزید و با خامه فرمگرفته، چیپس شکلات، قهوه اسپرسو و یا رنده شکلات تزیین نمایید.
شکلات داغ ایتالیایی،هات چاکلت ایتالیایی،طرز تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ و انواع آن،خانه فرم گرفته
هات چاکلت ایتالیایی
مواد لازم جهت تهیه هات چاکلت ایتالیایی
- شیر : ۴ پیمانه
- پودرکاکائو : ۳ قاشق غذاخوری
- نمک : ۱ پینچ
- اسانس وانیل : ۲ قطره
- شکر : ۱/۳ پیمانه
- مارشمالو : برای تزیین
- سس شکلات : برای تزیین
طرز تهیه هات چاکلت ایتالیایی
ابتدا شکر، پودرکاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید. در صورت تمایل میتوانید از شکر قهوهای استفاده نمایید.
در این مرحله ۱/۴ پیمانه شیر را به مخلوط بالا اضافه کنید و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
برای حل شدن ذرات شکر در شیر، ظرف حاوی شیر و شکر را با حرارت ملایم هم بزنید تا زمانی که ذرات شکر کاملا حل شوند و مایه شکلاتی غلیظی حاصل شود.
مابقی شیر و اسانس وانیل را به ظرف بیفزایید.
برای سرو کردن هات چاکلت ایتالیایی، هات چاکلت را درون فنجان مناسبی بریزید و از ترکیب مارشمالو و سس شکلات برای تزیین این نوشیدنی محبوب استفاده نمایید.
شکلات داغ ایتالیایی،هات چاکلت ایتالیایی،طرز تهیه هات چاکلت یا شکلات داغ و انواع آن،مارشمالو،سس شکلات
هات چاکلت اسپانیایی
هات چاکلت اسپانیایی نیز همچون مدل ایتالیایی و فرانسوی غلیظ و خامه ای است. در این مدل نیز نشاسته ذرت وجود دارد تا بافتی غلیظ و دوست داشتنی به آن بدهد.
مواد لازم برای هات چاکلت اسپانیایی
- ۶ پیمانه شیر کامل
- دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- ¼ پیمانه پودر کاکائو
- ¾ پیمانه شکر
- کمی نمک
- یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۲۳۰ تا ۳۴۰ گرم شکلات ۵۰ درصد خرد شده
طرز تهیه هات چاکلت اسپانیایی
۵٫۵ پیمانه شیر را داخل قابلمه بزرگ بریزید.
در یک کاسه کوچک، نشاسته ذرت، پودر کاکائو، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. نصف پیمانه از شیر باقی مانده را به آنها بیفزایید تا مواد حالت خمیری به خود بگیرند. شیر را روی حرارت ملایم گرم کنید و پیش از اینکه شیر به جوش بیاید، مخلوط کاکائو را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند.
مواد را یک دقیقه به طور مداوم هم بزنید تا به غلظت موردنظر برسد. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و ۲۲۵ گرم شکلات را اضافه کنید و هم بزنید. زمانی که شکلات ها آب شدند، هات چاکلت را سرو کنید. در صورت تمایل می توانید شکلات بیشتری هم اضافه کنید.
هات چاکلت دارچینی
مواد لازم برای هات چاکلت دارچین
- پودرکاکائو: ۲ قاشق چای خوری
- پودر شکلات: ۵ قاشق چای خوری
- پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای خوری
- شیر: یک فنجان
طرز تهیه هات چاکلت دارچین
پودرهای گفته شده را به علاوه شیر داخل شیرجوش کوچکی ریخته روی حرارت گاز با دمای معمولی قرار دهید و در حین داغ شدن با یک قاشق آن را به صورت متناوب هم بزنید تا پودرها تکه تکه نباشند و مایع به صورت یکدست باشد. قبل از قل زدن حرارت را خاموش کنید. قبل از اینکه پودر را داخل شیرجوش بریزید، می توانید آن را داخل یک کاسه کوچک ریخته و با مقداری آب جوش هم بزنید تا مایع یکدستی به دست آید.
هات چاکلت با شکلات سفید نعنایی
مواد لازم هات چاکلت با شکلات سفید نعنایی
- یک پیمانه پودر کاکائو
- ¼ پیمانه شکر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه آب داغ
- ۴ پیمانه خامه کم چرب
- ۴ پیمانه شیر کامل
- ۱/۳ پیمانه تکه های شکلات تلخ
- دو قاشق چایخوری وانیل
- دو قاشق چایخوری عصاره نعنافلفلی
- خامه فرم گرفته شیرین
- شکلات نعنافلفلی خرد شده
طرز تهیه هات چاکلت با شکلات سفید نعنایی
در یک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ را به آنها اضافه کنید تا شبیه خمیر شوند. در آخر شیر را اضافه کنید.
در قابلمه را ببندید و ۲٫۵ تا ۳ ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید. شکلات تلخ را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها آب شوند.
برای سرو این هاتچاکلت، وانیل و عصاره نعنافلفلی را با هم مخلوط کنید. هاتچاکلت را داخل ماگ بریزید، این مخلوط را به آن اضافه کنید و روی آنها خامه فرم گرفته قرار دهید. در صورت تمایل، پودر شکلات نعنایی نیز بریزید.
هات چاکلت با خامه شکلاتی – گردویی
مواد لازم هات چاکلت با خامه شکلاتی – گردویی
- یک پیمانه پودر کاکائو
- ¼ پیمانه شکر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه آب داغ
- ۴ پیمانه خامه کم چرب
- ۴ پیمانه شیر کامل
- ۱/۳ پیمانه تکه های شکلات تلخ
- نصف پیمانه آب تمشک
- یک قاشق چایخوری وانیل
- یک پیمانه خامه فرم گرفته شیرین
- دو قاشق غذاخوری خامه شکلاتی-گردویی
- تمشک تازه
طرز تهیه هات چاکلت با خامه شکلاتی – گردویی
در یک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک رابا هم مخلوط کنید. آب داغ را به آنها اضافه کنید تا شبیه خمیر شوند. در آخر شیر را اضافه کنید.
در قابلمه را ببندید و ۲٫۵ تا ۳ ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید. شکلات تلخ را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها آب شوند.
برای سرو این هاتچاکلت، وانیل و آب تمشک را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه سرد، خامه فرم گرفته، خانه شکلاتی-گردویی و دو قاشق غذاخوری شکر را با هم مخلوط کنید. با همزن برقی هم بزنید تا پف کند. آنها را روی هات چاکلت بریزید و با تمشک تازه تزئین و سرو کنید.
هاتچاکلت با مارشمالو شکلاتی
مواد لازم هاتچاکلت با مارشمالو شکلاتی
- یک پیمانه پودر کاکائو
- ¼ پیمانه شکر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- نصف پیمانه آب داغ
- ۴ پیمانه خامه کم چرب
- ۴ پیمانه شیر کامل
- ۱/۳ پیمانه تکه های شکلات تلخ
- ۲۰ سانتی متر چوب دارچین
- یک چوب وانیل
- ۱/۸ قاشق چایخوری پودر چیلی
- ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام
- یک قاشق چایخوری پودر شکر
- ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ¼ قاشق چایخوری پودر دارچین
- ۱۲ عدد مارشمالو بزرگ
طرز تهیه هات چاکلت با مارشمالو شکلاتی
در یک قابلمه متوسط، پودر کاکائو، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آب داغ را به آنها اضافه کنید تا شبیه خمیر شوند. در آخر شیر را اضافه کنید. چوب دارچین، چوب وانیل و فلفل چیلی را اضافه کنید.
در قابلمه را ببندید و ۲٫۵ تا ۳ ساعت روی حرارت بسیار کم بپزید. شکلات تلخ را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ها آب شوند.
برای سرو، چوب دارچین و وانیل را خارج کنید و عصاره بادام را اضافه کنید.
در یک کاسه کوچک، ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، پودر قند و پودر دارچین را با هم مخلوط کنید. مارشمالوها را داخل مخلوط شکلات فرو کنید و داخل هر لیوان از هاتچاکلت ها قرار دهید.
دابل هات چاکلت
مواد لازم دابل هات چاکلت
- ۴ پیمانه شیر یا خامه کم چرب
- ۸۵ – ۱۱۰ گرم شکلات نیمه تلخ، خرد شده
- ۸۵ – ۱۱۰ گرم شکلات تلخ، خرد شده
- یک قاشق غذاخوری شیره ذرت
- خامه فرم گرفته
- شکلات تلخ رنده شده
طرز تهیه دابل هات چاکلت
در یک شیر جوش، شیر و شکلات ها را به همراه شیره ذرت با هم مخلوط کنید. روی حرارت ملایم تا زمانی بپزید که شکلات ها آب شوند.
آن را سریع و گرم سرو کنید. در صورت تمایل می توانید روی آنها خامه و شکلات رنده شده بریزید.