ورلدکت

انتشارات کتاب خارجی

  • www.bookboon.com
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » طرز تهیه کیک توپی گردو +اموزش پخت کیک

    طرز تهیه کیک توپی گردو +اموزش پخت کیک

    آموزش درست کردن کیک توپی گردو

    تهیه کیک توپی گردو +اموزش پخت کیک

    کیک گردویی یکی از کیک های خوش طعم و مخصوص مشکل پسندان است

    مواد لازم برای تهیه کیک توپی گردو :

     

     آرد همه کاره یا آرد کیک  ۱ فنجان
     گردو خرد شده  یک و نیم فنجان
     شکر ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
    عصاره وانیل  ۱ قاشق چایخوری
    کره ۱۱۵ گرم
    نمک مقدار خیلی کمی
    پودر قند حدود یک فنجان

     

    طرز تهیه کیک توپی گردو :

    فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید. از خمیر توپ های کوچک درست کرده (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتیمتری از هم روی ظرف فر بچینید.

     

    کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند (باید حرارتشان طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید. بعد آنها را روی توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند. بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید.

     

    روی کیک های توپی گردویی را با پودر قند بپوشانید…

    تهیه کیک توپی گردو +اموزش پخت کیک

     

    اشتراک گذاری مطلب

  • خرید کتاب از گوگل
  • منابع اورجینال رمزنگاری در ساختمان داده
  • خرید کتاب های خارجی از آمازون
  • کتب بیوشیمی زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع داروشناسی و سم شناسی
  • خرید کتاب زبان اصلی انسانشناسی تحول
  • خرید کتاب تکس لاتکس زبان اصلی
  • خرید کتاب آسیب شناسی زبان اصلی
  • منابع اورجینال مولکول شناسی
  • خرید کتاب زبان اصلی دایره المعارف
  • کتاب های همایش ها اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>