خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » طرز تهیه کیک توپی گردو +اموزش پخت کیک
 modiseh 

طرز تهیه کیک توپی گردو +اموزش پخت کیک

آموزش درست کردن کیک توپی گردو

تهیه کیک توپی گردو +اموزش پخت کیک

کیک گردویی یکی از کیک های خوش طعم و مخصوص مشکل پسندان است

مواد لازم برای تهیه کیک توپی گردو :

 

 آرد همه کاره یا آرد کیک ۱ فنجان
 گردو خرد شده یک و نیم فنجان
 شکر۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
کره۱۱۵ گرم
نمکمقدار خیلی کمی
پودر قندحدود یک فنجان

 

طرز تهیه کیک توپی گردو :

فر را با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و یک ظرف مخصوص فر بزرگ را آماده کنید.آرد، گردو، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. عصاره وانیل و کره را اضافه کرده و همه چیز را با دست هایتان ترکیب کنید. از خمیر توپ های کوچک درست کرده (به اندازه یک گردو) و آنها را با فاصله دو سانتیمتری از هم روی ظرف فر بچینید.

 

کیک ها را برای ۳۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان در حالی که هنوز گرم هستند (باید حرارتشان طوری باشد که بتوان به آن دست زد)، داخل پودر قند بغلتانید. بعد آنها را روی توری فلزی گذاشته تا به طور کامل خنک شوند. بعد از خنک شدن دوباره روی آنها پودر قند بپاشید.

 

روی کیک های توپی گردویی را با پودر قند بپوشانید…

تهیه کیک توپی گردو +اموزش پخت کیک

 

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>