• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » شیرینی مرنگ مخصوص نوروز۹۵

    شیرینی مرنگ مخصوص نوروز۹۵

    شیرینی مرنگ پشمکی

    سفیده تخم مرغ ۲ عدد  .  کرم تار تار ۱/۸ قاشق چایخوری  .  پشمک شکری ۱/۲ لیوان

    طرز تهیه : فر را با کمترین درجه حرارت روشن کنید تا گرم شود.

     

    ××××صضصضصض

     

    سفیده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست شود ، کرم تار تار را اضافه و با قاشق مخلوط کنید سپس سفیده ها را مجدد با همزن بزنید تا حالت برفی پیدا کند.

     

    در این مرحله پشمک را به سفیده ها اضافه کنید ( پشمک را از قبل خوب با میکسر پودر کنید ) ، پس از اضافه کردن پشمک چند دقیقه با همزن بزنید تا مایه مرنگ خوب غلیظ و کشدار شود ( مایه مرنگ را بین دو انگشت امتحان کنید تا پشمک خوب حل شده باشد ).

     

    داخل قیف ماسوره ستاره ای بگذارید ، مایه مرنگ را داخل قیف بریزید ، ته سینی فر را چرب کنید و کاغذ روغنی قرار دهید و با فاصله شیرینی ها را روی کاغذ بزنید ، سینی را داخل فری که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱ ساعت و نیم قرار دهید سپس فر را خاموش کنید و چند ساعت بگذارید شیرینی ها داخل فر در بسته بمانند.

     

    بهتر است بگذارید ۱ شب مرنگ ها در فر باقی بمانند ، پس از این مدت زمان مرنگ های خشک و شکننده را به ظرف اصلی منتقل کنید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های کامپایلرها از آمازون
  • منابع اورجینال فیزیک پلاسما
  • هاردکپی کتاب های زیست شناسی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بدنسازی
  • کتب ریاضیات زبان اصلی
  • خرید کتاب پزشکی داخلی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی دین
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • خرید کتاب های ادبی از آمازون
  • کتاب های ژنتیک اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>