خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » اموزش یک نوع شیرینی المانی خیلی خوشمزه برای عید ۹۵
 modiseh 

اموزش یک نوع شیرینی المانی خیلی خوشمزه برای عید ۹۵

اموزش یک نوع شیرینی المانی خیلی خوشمزه برای عید ۹۵

مواد لازم :

پودر قند : ۱۰۰ گرم
روغن جامد : ۳۰۰ گرم
شیر: ۶۰ گرم
آرد : ۶۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱عدد
شربت غلیظ : ۶۰ گرم

مواد لازم شربت :

شکر : ۱استکان
آب : نصف استکان

طرز تهیه شربت :

۱استکان شکر را با نصف استکان آب مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود ( ۶۰ گرم نیاز است)
روي حرارت ملايم ذوب بشه مواظب باشيد نسوزه چون تلخ ميشه

طرز تهیه شیرینی :

روغن و پودر قند رامخلوط کرده با همزن سپس تخم مرغ و شیر و شربت غلیظ را که گرم است را اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر آرد را کم کم اضافه نموده و با دست فقط در حد یکنواخت شدن هم میزنین خمیر را در یخچال گذاشته تا سرد شود واسه قالب زدن
سپس خمیر بدست آمده را پهن میکنیم و به قطر نیم سانت با قالب دلخواه (سلیقه ای ) قالب میزنیم و داخل سینی فر قرار داده
بعد
فر را از قبل به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل روشن و گرم میکنیم و در سيني فر چينده به مدت ۲۰ دقيقه با حرارت ۱۵۰ درجه بپزيد… فر ها باهم متفاوت هستند بايد كمي تغيير رنگ دهد

نکته:

۱_میتوان برای قالب زدن از یک قالب بزرگتر و یک قالب کوچکتر استفاده نمود و به وسیله مقدار کمی عسل آنها را روی هم قرا داد تا بهم بچسبند

۲_ میتوان خمیر را دو رنگ کرد با کاکائو یا … مثلا قالب کوچک به رنگ کاکائو باشه روی قالب بزرگتر که سفید هست قرار داد

۳_تزیین میتوان با ژله مغزی ( ژله مغزي به صورت اماده در فروشگاه هاي لوازم قنادي به فروش ميرسد با رنگ ها و طعم هاي مختلف) و یا مارمالاد یا هرچیزی که دوست دارین تزیین نمود بعد از خنك شدن مابين شيريني ها ژله مغزي گذاشته و رويش را تزيين كنيد با شکلات کاکائویی یا سفید
با نارگيل و كنجد بوداده هم خوشمزه میشه

اگه خواستین طبق شکل درست کنین خمیر قالب پایینی سطحش کامل و خمیر قالب بالایی را سوراخ کرده یا با قالب ریز قاب زده و وسزش را سوراخ کرده بعد پخت مارمالاد سطح شیرینی پایینی مالیده و روی هم گذاشته ۲ تا شیرینی رت و از سوراخ یه کوچولو باز مارمالاد یا ژله مغزی بریزید

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>