اطلاعیه سایت
اموزش یک نوع شیرینی المانی خیلی خوشمزه برای عید ۹۵
مواد لازم :
پودر قند : ۱۰۰ گرم
روغن جامد : ۳۰۰ گرم
شیر: ۶۰ گرم
آرد : ۶۰۰ گرم
تخم مرغ : ۱عدد
شربت غلیظ : ۶۰ گرم
مواد لازم شربت :
شکر : ۱استکان
آب : نصف استکان
طرز تهیه شربت :
۱استکان شکر را با نصف استکان آب مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا غلیظ شود ( ۶۰ گرم نیاز است)
روي حرارت ملايم ذوب بشه مواظب باشيد نسوزه چون تلخ ميشه
طرز تهیه شیرینی :
روغن و پودر قند رامخلوط کرده با همزن سپس تخم مرغ و شیر و شربت غلیظ را که گرم است را اضافه میکنیم و هم میزنیم در آخر آرد را کم کم اضافه نموده و با دست فقط در حد یکنواخت شدن هم میزنین خمیر را در یخچال گذاشته تا سرد شود واسه قالب زدن
سپس خمیر بدست آمده را پهن میکنیم و به قطر نیم سانت با قالب دلخواه (سلیقه ای ) قالب میزنیم و داخل سینی فر قرار داده
بعد
فر را از قبل به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قبل روشن و گرم میکنیم و در سيني فر چينده به مدت ۲۰ دقيقه با حرارت ۱۵۰ درجه بپزيد… فر ها باهم متفاوت هستند بايد كمي تغيير رنگ دهد
نکته:
۱_میتوان برای قالب زدن از یک قالب بزرگتر و یک قالب کوچکتر استفاده نمود و به وسیله مقدار کمی عسل آنها را روی هم قرا داد تا بهم بچسبند
۲_ میتوان خمیر را دو رنگ کرد با کاکائو یا … مثلا قالب کوچک به رنگ کاکائو باشه روی قالب بزرگتر که سفید هست قرار داد
۳_تزیین میتوان با ژله مغزی ( ژله مغزي به صورت اماده در فروشگاه هاي لوازم قنادي به فروش ميرسد با رنگ ها و طعم هاي مختلف) و یا مارمالاد یا هرچیزی که دوست دارین تزیین نمود بعد از خنك شدن مابين شيريني ها ژله مغزي گذاشته و رويش را تزيين كنيد با شکلات کاکائویی یا سفید
با نارگيل و كنجد بوداده هم خوشمزه میشه
اگه خواستین طبق شکل درست کنین خمیر قالب پایینی سطحش کامل و خمیر قالب بالایی را سوراخ کرده یا با قالب ریز قاب زده و وسزش را سوراخ کرده بعد پخت مارمالاد سطح شیرینی پایینی مالیده و روی هم گذاشته ۲ تا شیرینی رت و از سوراخ یه کوچولو باز مارمالاد یا ژله مغزی بریزید