خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت کتلت گوشت و سیب زمینی قبرسی
 modiseh 

آموزش دستور پخت کتلت گوشت و سیب زمینی قبرسی

آموزش دستور پخت کتلت گوشت و سیب زمینی قبرسی

طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی قبرسی بسیار خوشمزه

کتلت گوشت و سیب زمینی قبرسی خوشمزه :)

در این قسمت یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه کتلت گوشت و سیب زمینی قبرسی را  برای شما قرار داده است .

کتلت همه جوره اش خوشمزه است  اما کتلت گوشت و سیب زمینی قبرسی خیلی خاص است. این کتلت سنتی مردم بیجار از مخلوط دو گوشت درست می شود: گوشت گوسفند لخم و گوشت گوساله چرخ شده. این کتلت با طعم و مزه جدیدی که دارد می تواند یک شام ویژه برای کتلت دوستان باشد.

مواد لازم کتلت گوشت و سیب زمینی قبرسی :

گوشت (چرخ کرده) ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۱ عدد
پیاز (کوچک) ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
جعفری (خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
پودر زیره سبز (یا سیاه) کمی
پودر سوخاری ۲ ق غ
نمک کمی
فلفل قرمز (تازه / پوره شده) ۱ الی ۱/۲ ق غ
پودر فلفل سیاه و سفید کمی
روغن مایع (برای سرخ کردن) به مقدار لازم

طرز تهیه کتلت گوشت و سیب زمینی قبرسی :

ابتدا پیاز و سیب زمینی را رنده کرده و آب اضافی آنها را میگیریم
بنا به گزارش آکاایران : سپس گوشت + تخم مرغ + جعفری + پودر سوخاری + سیر و در آخرادویه ها را اضافه نموده و مخلوط میکنیم وکمی ورز میدهیم

سپس مخلوط را که بصورت زیر میباشد به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال استراحت می دهیم
پس از استراحت از مخلوط به اندازه یک نارنگی (سایز سایر کتلت ها) برداشته و گرد میکنیم
و درتابه نسوزی که از قبل داغ شده با روغن سرخ میکینم(با حرارت متوسط)
اجازه می دهیم هر دو طرف کتلت ها بخوبی سرخ شوند
پس از اماده شدن با سس دلخواه سرو میکنیم.

منبع:آکا ایران

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>