خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت مرغ کریپسی با سس تری یاکی خوشمزه
 modiseh 

دستور پخت مرغ کریپسی با سس تری یاکی خوشمزه

دستور پخت مرغ کریپسی با سس تری یاکی خوشمزه

طرز تهیه بال مرغ کریپسی مجلسی با سس تری یاکی بسیار خوشمزه

بال مرغ کریپسی با سس تری یاکی خوشمزه :)

در این قسمت از جزقل یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه بال مرغ کریپسی با سس تری یاکی را  برای شما قرار داده است .

مواد لازم :

بال مرغ    ۱٫۱۲۵ گرم

روغن مایع    ۱ و نیم ق غ

سویا سس   نصف فنجان

آب  یک چهارم فنجان

آب آناناس   نصف فنجان

شکر قهوه ای    یک چهارم فنجان

سیر خرد شده    ۲ ق چ

زنجبیل تازه خرد شده   ۱ ق چ

نشاسته ذرت   ۱ و نیم ق چ

طرز تهیه :

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
بالهای مرغ را شسته و خشک کنید سپس به روغن مایع و یک چهارم ق چ فلفل آغشته نمایید و روی توری یا صفحه پخت در یک ردیف بدون این که به هم تماس داشته باشند بچینید .
مرغ ها را به مدت ۵۰ – ۴۵ دقیقه در فر بگذارید بپزند و وس پخت سینی را بچرخانید سپس از فر خارج نموده در یک کاسه بزرگ بگذارید .

بال مرغ کریپسی,بال مرغ کبابی,کباب بال مرغ

سویا سس ، آب آناناس ، شکر قهوه ای ، سیر و زنجبیل را با هم مخلوط نموده روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود .

نشاسته ذرت و ۱ ق غ آب را با  هم مخلوط نمایید تا نشاسته حل شود و به سس اضافه کرده اجازه دهید به جوش آید و ۱ دقیقه بجوشد سپس شعله را کم کرده حدود ۵ دقیقه دیگر بگذارید ملایم بجوشد تا غلیظ شود .

سس را روی بالها ریخته و کاملا مرغها را با سس مخلوط نمایید و بلافاصله میل نمایید .

منبع:آکا ایران

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>