• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت نودل تایلندی با پپنیر / عکس

    آموزش دستور پخت نودل تایلندی با پپنیر / عکس

    آموزش دستور پخت نودل تایلندی خوشمزه / عکس

    آموزش پخت نودل تایلندی با پنیر

    آموزش پخت نودل تایلندی با پنیر

    در این مطلب از کدر می خواهیم طرز تهیه نوعی غذای تایلندی را به شما آموزش دهیم که در آن از نودل استفاده شده است.نودل ها هم از جمله موادی شده اند که همه کشورها در غذایشان از آن استفاده می کنند. نودل از جمله غذاهای محبوب بین تمامی سنین است.برای آموزش روش پخت تایلندی نودل با پارسناز همراه باشید

    مواد لازم پخت نودل تایلندی با پپنیر :

    نودل : ٢بسته پخته شده
    گوجه‌فرنگي : ٤ عدد
    سس‌سير و فلفل: نصف ليوان
    سير: دو حبه
    فلفل دلمه‌اي سبز: يك عدد
    پنير كبابي : به ميزان لازم
    ادويه مخصوص پيتزا : به ميزان لازم
    تای سس و پیازچه : برای تزیین

    روش تهیه پخت نودل تایلندی با پپنیر :

    ۱٫ ابتدا نودل را ١٠ دقيقه در آب جوش قرار داده و خارج مي‌كنيم. گوجه‌فرنگي‌ها را همراه فلفل دلمه‌اي خلالي و سیر در كمي روغن سرخ كرده و اجازه مي‌دهيم تا آب مواد كشيده شود.

    ۲٫ حالا سس و ادويه را اضافه مي‌كنيم و روي حرارت، نودل را نيز با مواد مخلوط مي‌كنيم و در نهايت دوطرف پنير كبابي را داخل كمي روغن سرخ مي‌كنيم.

    ۳٫ نودل را داخل ظرف مورد نظر كشيده و روي آن را با پنير سرخ شده، تاي سس و پيازچه تزيين مي‌كنيم.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب صنعت سیمان زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی روابط بین الملل
  • خرید کتاب های زبان اصلی دینامیک غیر خطی
  • منابع اورجینال محیط بانی
  • خرید کتاب های زبان اصلی مطالعات تطبیقی
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیزیک لیزر
  • منابع اورجینال تئوری نسبیت و گرانش
  • کتب لوازم الکترونیکی خانگی زبان اصلی
  • منابع اورجینال تولید مواد غذایی
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>