• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت برک ترکیه ای

    دستور پخت برک ترکیه ای

    طرز تهیه بورک ترکیه ای

    دستور پخت برک ترکیه ای

    بورک یکی از معروف ترین میان وعده ها در بین مردم کشور ترکیه است.

    بورک (به ترکی Börek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه!

    بسته به زمانی که می‌خواهید بورک درست کنید، مواد مورد علاقه‌ای را در این خمیر می‌پیچانید و در روغن سرخ و یا در فر پخت می‌کنید. مثلا مردم ترکیه عادت دارند که برای صبحانه یا عصرانه در خمیر یوفکا پنیر و سبزیجات و زیتون منطقه اژه (سواحل دریای اژه) بپیچانند و یا برای نهار در آن کالباس، گوجه، زیتون، سبزیجات، پنیر، فلفل دلمه‌ای و… بگذارند.
    همچنین گوشت چرخ کرده گوساله، گوشت مرغ، اسفناج، قارچ، تخم مرغ و … از جمله مواد غذایی هستند که برای تهیه بورک از آنها استفاده می‌شود.
    بورک غذایی بسیار ساده و مقوی است و بسته به سلیقه و وقت خود می‌توانید آن را برای مهمانی های شبانه و خودمانی تهیه کنید.

    مواد لازم برای تهیه بورک ترکی :

    خمیر یوفکا مقدار لازم
     سیب زمینی  ۳ عدد
     پیاز ۱ عدد
     روغن زیتون مقداری
    پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
    پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
    زرده تخم مرغ ۱ عدد
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه بورک ترکی :

    سیب زمینی ها را بپزید ، پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.
    سپس سیب زمینی ها پخته را ریز خرد کنید ( یا رنده کنید ) و به پیاز اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل بزنید و پس از کمی تفت دادن از روی حرارت بردارید.
    پس از اینکه مواد را از روی حرارت برداشتید پنیرها را اضافه کنید و کمی مخلوط نمائید.
    خمیرها را به نوبت باز کنید و روی خمیرها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مخلوط آماده داخل خمیر بریزید ، لبه دیگر خمیر را برگردانید و برای اتصال لبه های خمیر کمی زرده تخم مرغ بزنید ( زرده تخم مرغ مانند چسب عمل میکند ).
    کف سینی را چرب کنید سپس خمیرهای آماده را کف قالب بچینید ، سینی را درون فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه بپزید ، پس از آماده شدن بورک ها را به همراه سس دلخواه سرو نمائید.
    می توانید درون ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و دو طرف بورک ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب تحلیل زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های خانه داری
  • خرید کتاب های خون شناسی و سرطان از آمازون
  • دانلود منابع مرجع فن آوری های نفت و گاز
  • منابع اورجینال پلیمر
  • دانلود منابع مرجع ریه و تنفس
  • خرید کتاب زبان اصلی کشتی
  • دانلود فایل های زبان اصلی فانتزی
  • کتاب های سیستم های اطلاعاتی اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی پوست و زیبایی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>