• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » خبری و خواندنی » اخبار گوناگون » آشپز هندی که غذا را با دست هم میزند / عکس

    آشپز هندی که غذا را با دست هم میزند / عکس

    آشپزی که غذای در حال پخت را با دستش بهم هم میزند +عکس

    آشپز هندی که غذا را با دست هم میزند / عکس

    مردم دهلی نو این روزها در کناز غذا خوردن ، با دیدن حرکات خارق العاده یک آشپز با سابقه سرگم میشوند ! آشپزی که به گزارش پارس ناز به جای قاشق از دستانش برای بهم زدن غذا و زیر و رو کردن تکه های مرغ و ماهی غوطه ور در روغن جوشان دویست درجه ای استفاده میکند !

    آشپز هندی که غذا را با دست هم میزند / عکس

    هستندپِرِم کومار اهل دهلی‌نو است و همواره مردم را از توانایی بالای خود در تحمل حرارت شگفت‌زده می‌کند.پِرِم کومار با دستانی برهنه و بدون محافظ ماهی سرخ می‌کند؛ او دستانش را درون دیگ پر از روغن با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد فرومی‌برد و غذا را زیر و رو می‌کند و روزانه نزدیک به صد کیلو ماهی سرخ شده میفروشد

     

    این آشپز ۶۵ ساله در «کارول باغ» کنار خیابان روزانه ۱۵۰ کیلوگرم ماهی سرخ می‌کند و به صدها نفر می‌فروشد و البته بیشتر مشتریان فقط به هوای تماشای هنرنمایی عجیب وی به دکه اش می‌آیند.

    آشپز هندی که غذا را با دست هم میزند / عکس

    این آشپز ماهر بسیار امیدوار است که پسر ۲۶ ساله‌اش، دیپاک کومار، نیز به‌زودی این مهارت را بیاموزد. البته کومار تنها کسی در دنیا نیست که چنین توانایی دارد؛ آشپزی دیگر از تایلند، چیانگ مای، نیز با دستانی برهنه مرغ سرخ می‌کند.

     

    کومار می‌گوید این استعدادش را از پدرش که در سال ۱۹۶۰ بانی این کسب وکار خانوادگی بود، به ارث برده است. ناگفته نماند پرم همیشه دستانش را در روغن فرو‌نمی‌برد و فقط وقتی مشتری‌ها از او بخواهند این کار راانجام می‌دهد.

    جالب است بدانید در پس این استعداد مافوق بشری یک دلیل علمی وجود دارد با نام «تأثیر لیدن فروست» (Leidenfrost effect). طبق این پدیده فیزیکی انسان می‌تواند دستانش را درون مایعات داغ فروببرد به شرطی که قبل از آن دستش را درون آب یخ فروکند.

    در چنین حالتی مایع داغ، آب روی دست را گرم و به بخار تبدیل می‌کند. این بخار همچون محافظی برای پوست عمل کرده و مانع از تماس مایع داغ با سطح پوست می‌گردد. البته این لایه محافظ فقط برای مدت‌زمان اندکی دوام می‌آورد و فرد باید سریعاً دستش را از مایع داغ خارج کند.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب نانو زبان اصلی
  • خرید کتاب فلسفه زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی تربیت
  • دانلود فایل های زبان اصلی موشک ها
  • کتاب های فیزیک حالت جامد اورجینال
  • خرید کتاب اقتصاد سنجی زبان اصلی
  • منابع اورجینال چکیده پایان نامه ها
  • قیمت کیندل
  • خرید کتاب کمیک زبان اصلی
  • خرید کتاب های بیوانفورماتیک از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>