• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » خبری و خواندنی » اخبار اقتصادی و سیاسی » مردم در مصرف پنیر محلی احتیاط کنند

    مردم در مصرف پنیر محلی احتیاط کنند

    رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات گفت: پیشنهاد ما به شهروندان تهرانی این است که اگر شیر فله خریداری می‌کنند حداقل سه الی چهار دقیقه آن را در حالت جوش بگذارند و در مورد پنیرهای محلی نیز وسواس بیشتری داشته باشند.

    مردم در مصرف پنیر محلی احتیاط کنند

    رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات گفت: پیشنهاد ما به شهروندان تهرانی این است که اگر شیر فله خریداری می کنند حداقل سه الی چهار دقیقه آن را در حالت جوش بگذارند و در مورد پنیرهای محلی نیز وسواس بیشتری داشته باشند.

    عدم اعتماد به واحدهای صنعتی علت استقبال از لبنیات سنتی است

    علی رجبی مدیر اتحادیه فروشندگان لبنیات در خصوص فعالیت واحدهای سنتی فروش لبنیات و آسیب هایی که ممکن است جهت سلامت مردم داشته باشند، گفت: اتحادیه ما در حوزه پخش محصولات صنعتی نزدیک به ۶ هزار عضو دارد و از سال ۹۲ تا به امروز در حوزه فروش لبنیات سنتی شاهد رشد ۶۰ تا ۷۰ درصدی بودیم که البته ساماندهی آن ها را شروع کرده ایم.

    عبارات مهم : بیماری – بهداشت
    رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات گفت: ما باید به ذائقه مردم احترام بگذاریم مردم جهت این از واحدهای سنتی استقبال می کنند چون مزه اصیل لبنیات سنتی را نمی توانند در صنعتی پیدا کنند حتی بعضی کارخانجات تلاش کردند که این طعم را در محصولات خود به وجود آورند ولی نتوانستند. زیاد کردن چندبرابری واحدهای فروش لبنیات سنتی نشان می دهد که مردم آن را پسندیده اند و طعم آن را قبول دارند.

    بحث عدم اعتماد به واحدهای صنعتی نیز به این زیاد کردن کمک کرده است که آن نیز دلایل خود را دارد که من نمی توانم در مورد آن ها اظهارنظر کنم.

    وی در خصوص بازرسی سلامت واحدهای فروشنده سنتی گفت: بازرسی اتحادیه اتاق اصناف و مراکز بهداشت نیز که دو سال است تاسیس شده است به طور دائم این واحد ها را در نظر دارند و به صورت دوره ای سلامت افراد شاغل و نمونه گیری از محصولات را انجام می دهند ضمن آنکه بحث تخصیص دستورالعمل این واحد ها نیز در حال انجام است که امیدوارم به زودی اجرایی شود.

    وی در مورد شیوع بیماری های یکسان بین دام و انسان در فصل گرما و تب مالت گفت: اینگونه بیماری ها زیاد در دِه ها، عشایر و حاشیه شهرهای بزرگ انجام می شود و در کلانشهری مانند پایتخت کشور عزیزمان ایران که زیاد محصولات آن به صورت صنعتی تولید می شود امکان وقوع این بیماری ها خیلی کم هست. ضمن آنکه دامداری های صنعتی مان به صورت دائم به وسیله دامپزشک واکسینه می شود و شیر خروجی آن ها به وسیله بهداشت چک می شود و من فکر نمی کنم حداقل در پایتخت کشور عزیزمان ایران ما شاهد مشکلی باشیم. ولی باید توصیه های ایمنی را جدی گرفت.

    پیشنهاد ما به شهروندان تهرانی این است که اگر شیر فله خریداری می کنند حداقل سه الی چهار دقیقه آن را در حالت جوش بگذارند و در مورد پنیرهای محلی نیز وسواس بیشتری داشته باشند. اینگونه پنیر ها با پنیر لیقوان و تبریز تفاوت دارد لیکن فرآیند درست شدن آن پنیر ها ماندن در آب نمک اشباع شده است حداقل به مدت دو ماه است که هرگونه بیماری را از بین می برد. ولی پنیرهای محلی یا لاکتیک که بی مزه هستند باید وسواس بیشتری جهت آن ها داشته باشیم و تا جایی که امکان دارد مردم آن را مصرف نکنند. در خصوص ماست نیز به علت فرآیند تولید آن امکان وجود بیماری وجود ندارد.

    رئیس اتحلادیه فروشندگان لبنیات در خصوص شکایت واصله به اتحادیه در سال گذشته گفت: زیاد شکایات در خصوص قیمت و نحوه توزیع بوده و بعضی نیز به خاطر مسائل بهداشتی بوده که تا جایی که در حوزه ما بود در کمیسیون شکایات اتحادیه آن را حل کردیم و بقیه را به تعزیرات ارجاع دادیم. سال گذشته شکایت های واصله به ما نزدیک به ۳۰۰ تا ۴۰۰ مورد بوده است.

    گردآوری: گروه خبر سیمرغ
    seemorgh.com/news
    منبع: ilna.ir

    مردم در مصرف پنیر محلی احتیاط کنند

    واژه های کلیدی: بیماری | بهداشت | محصولات | بهداشتی | سلامت | لبنیات | خبر | اقتصادی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب پزشکی داخلی زبان اصلی
  • کتاب های همایش ها اورجینال
  • کتاب های کتابهای دانشگاهی اورجینال
  • دانلود فایل های زبان اصلی شیمی معدنی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بدنسازی
  • منابع اورجینال فنگ شویی
  • خرید کتاب های کامپایلرها از آمازون
  • منابع اورجینال ارتباط از راه دور
  • خرید کتاب های فشن از آمازون
  • خرید کتاب خارجی آنلاین
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>