اطلاعیه سایت
ليوان | حرارت | تزيين | انگور | آموزش آشپزی
روش تهیه حلوای لبو خاص شب یلدا
شما میتوانید در طولانی ترین شب سال یعنی یلدا برترین حلوای لذیذ را از لبو درست کنید و دور هم میل نمایید و لذت ببرید.
مواد مورد نیاز جهت تهیه حلوای لبو :
روش تهیه حلوای لبو خاص شب یلدا
لبو ۴ شماره
کره ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری
عبارات مهم : ليوان – حرارت شيره انگور يک چهارم پيمانه
آرد راحت يا سبوس دار ۲ تا ۳ قاشق
طرز تهيه حلوا لبو :
چغندر خام را رنده کنيد و با کمی کره در تابه تفت دهيد و بگذاريد تا هم بپزد و هم به روغن بيفتد و آبش کشيده شود.
ليوان | حرارت | تزيين | انگور | آموزش آشپزی
با لبوي پخته هم می توان اين حلوا را تهيه کرد .در آن صورت فقط در کره کمی تفت دهيد و خاموش کنيد.
سپس در تابه ای ديگر آرد را کمي تفت دهيد تار رنگش تغيير کند و بو داده شود.
اکنون چغندر تفت داده شده است رابا آرد بو داده مخلوط کنيد و کمي ديگر باهم تفت دهيد.
روش تهیه حلوای لبو خاص شب یلدا
سپس حدود ۳/۴ ليوان شيره انگور را داخل آن ريخته و هم بزنيد تا به مرور به روغن و شيره بيفتد.
اگر کمی سفت است می توانيد ۱/۳ ليوان آب اضافه کنيد و بهم بزنيد و حرارت دهيد تا آب آن به خورد حلوا برود.
ليوان | حرارت | تزيين | انگور | آموزش آشپزی
اکنون حلوای شما آماده است تزيين کنيد و سرو کنيد.
شيره انگور حالت سردی چغندر را خنثی می کند.
روش تهیه حلوای لبو خاص شب یلدا
اگر اهل لبو باشيد اين حلوا بسيار زيبا و لذیذ و زينت بخش ميز ميهمانی شماست.
واژه های کلیدی: ليوان | حرارت | تزيين | انگور | آموزش آشپزی