• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و عالی

    طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و عالی

    سیب زمینی | خوشمزه | فرنگی | شماره | انواع | آموزش آشپزی

    طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و عالی

    طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و عالی 

    تعليم ساختن استانبولی پلوی خوشمزه را جهت شما داریم که می توانید به عنوان وعده ناهار درست کنید و ازآن لذت ببرید. وجه تسمیه استانبولی پلو به درستی مشخص نیست. اصولا ترک هاي تركیه، برنج رابه صورت پلو، یعنی آمیخته با گوشت، سبزیجات و موادی از این قبیل تهیه می كنند، بعد شاید این پلوی خوشمزه و ساده، یک غذای وارداتی باشد.

    استانبولی پلو، خوراکی است راحت كه تقریباً همه ی تهیه آنرا بلد میباشند، ولی هر غذای اسانی هم جهت خودش راز و رمزهایی دارد كه با رعایت انها، خوشمزه تر می شود.

    طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و عالی

    مواد مهم جهت تهیه استانبولی پلو ۴ نفر:
    برنج ۳ پیمانه، ۳۰۰ گرم

    عبارات مهم : سیب زمینی – خوشمزه
    پیاز میانگین ساطوری شده است یک شماره
    گوجه فرنگی میانگین رنده شده است ۲ تا ۳ شماره
    سیب زمینی میانگین نگینی ۲ شماره
    رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
    نمك و فلفل قرمز به میزان ضروری
    روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری

    روش تهیه استانبولی پلو :
    ۴ قاشق غذاخوری روغن را در یك قابلمه روی شعله میانگین داغ كرده و پیاز را ۶ دقیقه در آن تفت دهید تا كمی رنگ بگیرد.

    سیب زمینی | خوشمزه | فرنگی | شماره | انواع | آموزش آشپزی

    رب گوجه فرنگی را افزون كرده و تفت دادن را ۲ دقیقه دیگر ادامه دهید. پوره گوجه فرنگی و سیب زمینی را افزون كرده و آمیخته كنید تا به جوش آید.

    برنج را داخل قابلمه بریزید، آنوقت به آن آب جوش افزون كنید، به اندازه اي كه تا نصف بند انگشت روی برنج را بگیرد. شعله را چندان كنید و نمك و فلفل آنرا اندازه كنید.

    هنگامی كه آب پلو بخار شد و روی آن سوراخ هاي ریزی ایجاد شد، شعله را كم كرده ودرِ قابلمه را ببندید تا دم بكشد. بعد از اینكه پلو پخت، روغن باقی مانده را روی پلو و اطراف آن بدهید و بعد از ۳ تا ۴ دقیقه آنرا بكشید.

    طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و عالی

    انواع استانبولی پلو:
    ۱- بعضی استانبولی پلو را فقط با برنج و گوجه فرنگی درست می كنند. این غذا در حقایق گوجه پلوست و از زمینه با استانبولی پلو متمایز هست. ولی ما آنرا جزء خانواده استانبولی پلو قلمداد می كنیم.

    ۲- افزون كردن گوشت چرخ كرده به استانبولی پلو از ضروریات نیست، ولی بدیهی است كه باوجود گوشت غذا خوشمزه تر و پر و پیمان تر میشود. اگر در استانبولی پلو گوشت چرخ كرده می ریزید، پیاز را كمتر تفت دهید و گوشت را گذشته از رب افزون كرده و آن قدر سرخ كنید تا رنگش عوض شده است و آبش تبخیر شود.

    سیب زمینی | خوشمزه | فرنگی | شماره | انواع | آموزش آشپزی

    ۳- افزون كردن پیاز در استانبولی پلو اختیاری هست، ولی به اعتقاد بیشماری مزه بهتری به غذا میدهد.

    ۴- از عجیب ترین استانبولی هایي كه تا حالا خورده ام استانبولی پلویی بود كه در آن از كشمش تفت داده شده است بهرهگیری شده است بودو با اینكه میانه خوبی با غذا هاي شیرین ندارم، ولی الحق خوشمزه بود. در استانبولی دیگری بجای گوشت چرخ كرده از گوشت تكه اي بهرهگیری شده است بود، ولی گوشت رابا كارد ساطوری یا به اصطلاح كاردی كرده بودند كه آن مورد هم بسیار خوشمزه و فراموش نشدنی بود.

    طرز تهیه استانبولی پلو خوشمزه و عالی

    نکاتی جهت تهیه استانبولی پلو :
    نكاتی كه در ادامه می آید كاملا سلیقه اي است و شما میتوانید به میل خودتان مقادیر آنرا عوض کردن داده و كم و چندان كنید.

    * اگر از قابلمه تفلون یا شعله اکران كن بهرهگیری كنید، ته دیگ خوبی به دست می آورید، در غیر این صورت رب گوجه فرنگی می سوزد و ته دیگ سیاه و بدمزه میشود.

    * بهرهگیری از ادویه پلویی یا دارچین عطر خوبی به غذا می دهد.

    * می توانید سیب زمینی ها را جداگانه سرخ كرده و موقعمیل لابه لای پلو بریزید.

    * اگر فقط از گوجه فرنگی بهرهگیری كنید، غذایتان كمرنگ می شود و احتمال شفته شدن آن چندان هست. بنابر این حتماً رب گوجه فرنگی رابه غذا افزون كنید، ولی آنرا تفت دهید تا مزه خوبی بگیرد.

    * بدیهی است كه بهرهگیری از زعفران غذا را خوشمزه تر می كند.

    * كارتان كمی سخت میشود، ولی اگر گوجه فرنگی ها را ابتدا كبابی كنید و بعد پوره كنید، سنجیدن جالبی خواهید داشت.

    * اگر اهل فلفل دلمه اي هستید، نصف فلفل دلمه اي سبز یا قرمز را نگینی كرده و با پیاز تفت دهید. تاثیری در مزه ندارد ولی شكل و شمایل غذا را بهتر می كند.

    * افزون كردن یكی، دو شماره گوجه فرنگی میانگین پوست كنده ۸ قاچ، استانبولی پلو را خوشمزه تر می كند.

    * نصف پیمانه شیره تمبرهندی همراه آب جوش، استانبولی پلو را ترش می كند.

    * اگر نصف پیمانه برنج دودی به غذایتان افزون كنید، عطر و مزه آن بی امثال میشود. این كار به خصوص جهت كسانی كه با بوی گوشت در پلو مشكل دارند، بسیار كارساز هست.

    * با اینكه بهرهگیری از برنج ایرانی در پختن پلو دشوارتر از برنج هاي وارداتی است و امكان شفته شدن دارد، ولی مطمئنا مزه بهتری خواهد داشت. اگر دلواپس این عنوان هستید، دو نكته را رعایت كنید: یكی اینكه از برنجی بهرهگیری كنید كه قبلا سنجیدن پخت آنرا داشته اید. دوم اینكه میتوانید مقدار كمتری آب جوش در برنج بریزید ودر صورت نیاز بعداً كمی آب افزون كنید یا كمی سریعتر در قابلمه را ببندید.

    * اگر در قابلمه اي كه بهرهگیری می كنید بافایده بسته و چفت می شود و سوراخ دارد، از دم كنی بهرهگیری نكنید. دراین صورت پلو خوش قیافه تر میشود و احتمال ریسك كمتر هست، این نكته را در مورد انواع پلو و چلو رعایت كنید.

    مخلفات استانبولی چیست؟
    استانبولی پلو ازآن دسته غذاهایی است كه با همه مخلفات از شور و زیتون گرفته تا انواع سالاد و ترشی قابل میل هست، ولی پیشنهاد می شود آن رابا ماست یا ماست وخیار و سبزی خوردن سر میز بیاورید.

    واژه های کلیدی: سیب زمینی | خوشمزه | فرنگی | شماره | انواع | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های دندانپزشکی از آمازون
  • کتاب های کتابهای دانشگاهی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی آزمون های کانادا
  • دانلود فایل های زبان اصلی مترولوژی
  • خرید کتاب زبان اصلی مصالح
  • کتب ارتوپد زبان اصلی
  • خرید کتاب های تشخیص پزشکی از آمازون
  • دانلود منابع مرجع بهینه سازی پژوهش عملیاتی
  • خرید کتاب های میکرب شناسی از آمازون
  • کتاب های ابتدایی اورجینال
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>