اطلاعیه سایت
سوخاری | خوشمزه | لیموترش | پرنده | شماره | حرارت | زعفران | آموزش آشپزی
روش تهیه پرنده کبک سوخاری خوشمزه و عالی
کبک گوشتی بسیار لذیذ دارد و شما می توانید آن را در منزل بصورت سوخاری شده است بپزید و از مزه فوق العاده آن بسیار لذت ببرید. به این روش کبک سوخاری تهیه کنید و در میهمانی ها سرو کنید و از آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز جهت کبک سوخاری ;
کبک ۲ شماره
پیاز خلالی شده است ۳۰ گرم
ماست ۶۰ میلی لیتر
آب لیموترش تازه ۴۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده به مقدار لازم
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
آب مرغ ۲۵۰ میلی لیتر
روش تهیه پرنده کبک سوخاری خوشمزه و عالی
مواد مورد نیاز سس ;
آب هلو طبیعی ۲۰۰ میلی لتیر
انجیر خشک ۱۵ گرم
میخک ۲ شماره
آب لیمو ترش تازه ۳۰ میلی لیتر
روش پخت کبک سوخاری ;
ماست, آب لیموترش, زعفران, فلفل سیاه و پیاز را داخل کاسه اي ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس کبک را درون مواد قرار دهید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا مزه دار شود.کبک را درون سینی فر قرار داده, آب مرغ را به آن اضافه کرده و روی آن را با ورق آلومینومی بپوشانید.
سوخاری | خوشمزه | لیموترش | پرنده | شماره | حرارت | زعفران | آموزش آشپزی
سینی را درون فر از گذشته با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده, به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید تا کبک بپزد. بعد ورق آلومینیومی را برداشته و به مدت ۳ دقیقه گریل را روشن کنید تا روی آن طلایی رنگ شود.
برای تهیه سس ;
آب هلو, انجیر و میخک را درون تابه اي ریخته و حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس آن را درون دستگاه غذاساز ریخته تا یکدست شود. بعد آب لیموترش را به آن اضافه کنید.سس حاضر شده است را به کبک سوخاری اضافه کرده و در صورت میل همراه با پلو یا سبزی ها سرو کنید.
روش تهیه پرنده کبک سوخاری خوشمزه و عالی
واژه های کلیدی: سوخاری | خوشمزه | لیموترش | پرنده | شماره | حرارت | زعفران | آموزش آشپزی