• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

    آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

    خوشمزه | شماره | انواع | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

    آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی 

    کباب لقمه زعفرانی خوشمزه را در منزل درست کنید و از مزه بسیار بینظیر آن در کنار خانواده لذت ببرید. زعفران رنگ و مزه بینظیر به این غذا میدهد. انواع کباب پای اثبات سفره هاي ایرانی و تقریباً باب طبع همۀ ما ایرانی هاست, اکنون چه این کباب رو منقل تهیه بشه و چه روی گاز. از اونجایی که همه ي وقت وقت و جای مورد نیاز جهت تهیه کباب بیرون خونه رو نداریم,

    بهتره تهیه انواع کباب روی گاز و داخل ماهیتابه رو هم بدونیم تا بتونیم تهیه شون کنیم منم در این مقاله روش تهیه کباب لقمه اي زعفرونی روی گاز رو براتون میگم. انشاالله تهیه اش کنین و از مزه مزه اش لذت ببرین.

    آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

    مواد مورد نیاز جهت تهیه کباب لقمه اي زعفرانی

    ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
    ۳ الی ۴ شماره گوجه فرنگی متوسط

    عبارات مهم : خوشمزه – شماره
    ۱ شماره پیاز
    ۱ قاشق غذاخوری سماق
    ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
    ۱ قاشق مربا خوری سرخالی پودر گلپر در صورت تمایل
    ۳۰ گرم کره
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    خوشمزه | شماره | انواع | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    مراحل تهیه کباب لقمه اي زعفرانی

    ۱- ابتدا پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا می گیریم. در صورتی که آب پیاز گرفته نشه بعداً کبابمون وا میره بعد توجه کنین تا آب پیاز رو کاملا بگیرین.

    ۲- اکنون گوشت چرخ کرده که به نظر من بهتره کمی چرب در نظر بگیرین تا کبابتون خوشمزه تر بشه رو به پیاز اضافه کرده و نمک, پودر گلپر در صورت میل و فلفل رو هم بهشون اضافه میکنین.

    ۳- بعد مواد رو بافایده و با حوصله ورز میدین یکی دیگه از شروط وا نرفتن کباب هم بافایده ورز دادنشه بعد حدود ۵ دقیقه مایه کباب رو ورز میدیم و بعد جهت نیم ساعت مایه کباب رو داخل یخچال میذاریم.

    آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

    ۴- اکنون دونه دونه به کباب ها شکل میدیم و بعد از شکل دادن هم بافایده داخل دستمون به هم فشردشون می کنیم تا منسجم بمونن و در نهایت داخل ماهیتابه اي که فقط کمی کفش رو چرب کردیم میچینیمشون. این مقدار مایع کباب تقریباً ۸ شماره کباب لقمه اي بهمون میده.

    ۵- اکنون ماهیتابه کباب رو روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم.

    خوشمزه | شماره | انواع | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    ۶- بعد از حدود ۵ دقیقه کباب , آب میندازه.

    ۷- اکنون روی سطح کباب سماق پاشیده و باز در ماهیتابه رو میذاریم تا ۵ دقیقه دیگه بپزه.

    آموزش تهیه کباب لقمه زعفرانی خوشمزه و عالی

    ۸- بعد کباب ها رو برمیگردونیم و روی سطح طرف دیگشون هم سماق میپاشیم و گوجه هایي چهار قاچ کرده و بهشون نمک پاشیدیم و کره رو هم بهشون اضافه می کنیم و بعد مجددا در ماهیتابه رو میذاریم تا حدود یه رب دیگه کباب ها بپزن.

    ۹- در ۱۰ دقیقه نهایی هم زعفرون رو روی همه ي کباب ها میریزیم و باز در ماهیتابه رو میبندیم.

    ۱۰- اکنون دیگه کباب لقمه اي ما حاضره و به نظر من بهتره این کباب رو کمی آب دار سرو کنین.

    ۱۱- در نهایت کباب زعفرونی و لذیذمون رو با برنج سرو می کنیم … نوش جان

    واژه های کلیدی: خوشمزه | شماره | انواع | آموزش | زعفران | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی تمدن امریکا
  • خرید کتاب های تفکر انتقادی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی ابزار
  • خرید کتاب ساخت و ساز زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی مترولوژی
  • هاردکپی کتاب های اتوماسیون
  • منابع اورجینال زیست فناوری
  • خرید کتاب کشاورزی زبان اصلی
  • کتب الگویابی در ساختمان داده زبان اصلی
  • خرید کتاب پزشکی داخلی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>