• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | بادمجان | فنجان | فرنگی | شماره | حرارت | ادویه

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا 

    به شما غذاهایی با مزه بسیار بینظیر از ۴ کشور گوناگون در سراسر دنیا گلچین کرده ایم که می تواند وعده هاي خوراکی بسیار خوبی باشند. در سفر خوراکی امروز به چند خوراكی از چهارگوشه دنیا می پردازیم؛ از آمریكای جنوبی تا اروپا و از مصر تا تركیه. خوراك هایي كه در این جا معرفی كرده ایم,

    هم مزه لذیذی دارند و هم كلی رنگ. خوبی اش این است كه حاضر سازی و پخت وپز این خوراک ها وقت زیادی از شما نمیگیرد. فقط كافی است این صفحه را به توجه بخوانید و دستورها را جزء به جزء اجرا كنید.

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    دقّه

    غذا هاي متعارف در كشور باستانی مصر به احتمال چندان مورد علاقه هر جهانگردی قرار می گیرند. امروز به یك غذای مصری به اسم دقه میپردازیم كه در واقع نوعی خوراك مخصوص این كشور بوده كه به شكل هاي گوناگونی مورد بهره گیری قرار می گیرد. گاهی این خوراك را با نان میخورند و گاهی

    گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | بادمجان | فنجان | فرنگی | شماره | حرارت | ادویه

    از آن به عنوان كنار غذا بهره گیری می كنند. دقه مخلوطی از ادویه جات, خشكبار و سبزی ها خوشبو بوده كه حالتی كوبیده شده«نه كاملاً  آسیاب و پودری» دارد و حتی امروزه در سرزمین هاي دوری هم چون ایالات متحده و استرالیا طرفدارانی پیدا كرده و به صورت صنعتی در بسته بندی هاي حاضر و در چندین نوع مزه گوناگون عرضه میشود.

    مواد لازم

    نصف فنجان كنجد خام
    یك سوم فنجان دانه گشنیز

    عبارات مهم : گوجه فرنگی – گوجه فرنگی
    دو قاشق غذاخوری دانه زیره
    دو قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه
    یك قاشق چای خوری نمك
    انواع سبزی ها خشك به میزان مورد نیاز «مرزنجوش, نعناع و آویشن»
    یك فنجان بادام خام
    فلفل قرمز پوسته شده است «اختیاری»

    شیوه حاضر سازی

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    ۱٫ بادام را بو دهید. جهت این كار قابلمه اي را داغ كنید و بادام را درون كاغذ مخصوص شیرینی پزی ریخته و در قابلمه حرارت دهید و دائم آن را هم بزنید كه حرارت به طور یكنواخت به همۀ جای آن برسد. بعد از آن بادام را كنار گذاشته تا سرد شود.

    ۲٫ یك ماهیتابه خشک را حرارت دهید و كنجد را درون آن بریزید و آن را حرارت دهید تا به رنگ طلایی درآید. كنجد را خارج كنید و در همان ماهیتابه دانه هاي گشنیز و زیره را ریخته و تفت دهید تا شروع به تركیدن كنند. آنوقت آن ها را نیز از ماهیتابه خارج كنید. توجه كنید كه در تمام این مراحل باید ماهیتابه را حركت دهید تا دانه ها بافایده زیر و رو شوند.

    گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | بادمجان | فنجان | فرنگی | شماره | حرارت | ادویه

    ۳٫ كنجد و دانه ها را در یك مخلوط كن برقی آسیاب كنید.

    ۴٫ سپس بادام را آسیاب و همه ي مواد آسیاب شده است را با هم مخلوط كنید.

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    ۵٫ سبزی هاي خشك, نمك و فلفل را به آن افزوده و بافایده هم بزنید.

    ۶٫ جهت صرف دقه می توانید روغن زیتون یا روغن آووكادو بخرید و نان را ابتدا در روغن بزنید و سپس به دقه بمالید و سپس نوش جان كنید.

    حتی میتوانید آن را با ماست مصرف كنید.

    ترشی لیمو

    ترشی لیمو یكی از كنار غذا هاي متعارف در شمار زیادی از نقاط دنیا از آمریكای جنوبی گرفته تا هندوستان هست. در كشور هند این ترشی با ادویه جات گوناگون در مناطق گوناگون از پنجاب در شمال گرفته تا سواحل جنوبی به شكل هاي متنوعی تهیه و مورد بهره گیری قرار می گیرد. امروز با هم یک نوع ترشی لیموی هندی را یاد میگیریم;

    مواد مورد نیاز

    شش شماره لیموی آب دار
    یك چهارم فنجان نمك
    نصف قاشق چای خوری پودر زردچوبه
    سه قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز «چیلی»
    یك قاشق چای خوری دانه شنبلیله
    یك چهارم فنجان روغن كنجد
    یك قاشق چای خوری دانه خردل
    نصف قاشق چای خوری دانه آنغوزه «درصورت دسترسی»

    شیوه حاضر سازی

    ۱٫ دانه شنبلیله را بو داده و سپس كوبیده و به صورت پودر درآورید.

    ۲٫ لیموها را شسته و بافایده خشك كنید. هر لیمو را به هشت قسمت بریده و تقسیم كنید. تا آنجایی كه میتوانید هسته هاي آن را جدا كرده و دور بریزید. نمك و زردچوبه را به لیموها افزوده و بافایده هم بزنید. محتوی مذكور را به مدت سه روز در یك مكان خنك در یك ظرف سربسته نگاه داشته و روزی یك بار آن را با یك قاشق به خوبی هم بزنید.

    ۳٫ روز چهارم روغن را در یك ماهیتابه داغ كرده و دانه خردل و آنغوزه را به آن بیفزایید. هنگامی كه دانه هاي آنغوزه شروع به تركیدن كردند لیمو را به آن افزوده كرده و بگذارید تا مایع تبخیر شده است و یك مخلوط غلیظ به دست آید.

    ۴٫ پودر چیلی را افزوده و چند دقیقه دیگر به پخت ادامه داده تا بوی فلفل خام از بین برود.

    ۵٫ پودر دانه شنبلیله را بیفزایید و بافایده هم بزنید و شعله را خاموش و صبر كنید تا محتویات ظرف سرد شود.

    ۶٫ بعد از حاضر شدن ترشی می توانید آن را در یك شیشه تمیز و سربسته در یخچال نگه داری كنید

    پاپریكاش مرغ

    پاپریكاش مرغ كه اسم آن از فلفل پاپریكا به عنوان ادویه مهم این خوراك گرفته شده است در كشور مجارستان در شرق اروپا بسیار متعارف هست. پاپریكاش مرغ را میتوان غذای ملی این كشور به حساب آورد.

    مواد مورد نیاز

    یك كیلو و ۶۰۰ گرم ران و بغل ران مرغ
    یك قاشق غذاخوری روغن مایع «ترجیحاً روغن كانولا»
    سه قاشق غذاخوری كره
    یك شماره پیاز بزرگ خردشده
    سه حبه سیر له شده
    سه قاشق غذاخوری فلفل پاپریكا «ترجیحا مخلوطی از پاپریكای تند و شیرین باشد»
    سه قاشق غذاخوری آرد سفید
    یك شماره گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
    یك فنجان آب مرغ یا یك شماره عصاره مرغ
    یك بسته نودل یا پاستا
    سه چهارم فنجان خامه ترش
    نمك و فلفل به میزان لازم

    شیوه حاضر سازی خامه ترش

    برای تهیه خامه ترش كه سس خاص و لذیذ اي جهت بعضی از خوراك ها به شمار می آید, میتوان یك لیوان ماست پرچرب را در یك قابلمه حرارت داد. توجه كنید كه نجوشد و فقط داغ شود.سپس یك لیوان خامه به آن بیفزایید. این مخلوط را همان طور كه گفته شد پیش از جوشیدن از روی حرارت بردارید و كناری بگذارید تا سرد شود.

    شیوه تهیه پاپریشكای مرغ

    ۱٫ مرغ را به خوبی با نمك و پاپریكا آغشته كنید. در یك قابلمه یا ماهیتابه بزرگ روغن و كره را ریخته و روی حرارت میانگین داغ كرده تا زمانی كه كره آب شود. مرغ ها را در روغن و كره به مدت حدود ۱۵ دقیقه سرخ كنید. هر دو طرف مرغ ها باید سرخ و به رنگ طلایی درآیند. سپس مرغ را كنار بگذارید.

    ۲٫ پیاز را در همان قابلمه با روغن باقی باقیمانده و كمی دیگر روغن سرخ كنید و بعد از پنج دقیقه سیر را نیز بیفزایید و سه دقیقه بگذارید تا سیرها نیز همراه با آن سرخ شوند. پاپریكا و آرد سفید را بیفزایید و حدود پنج دقیقه مخلوط را بپزید.

    ۳٫ گوجه فرنگی و آب مرغ «یا عصاره مرغ» را بیفزایید و مخلوط را بافایده هم بزنید تا یكنواخت و نرم شود. آنوقت مرغ را به آن بیفزایید. حدود نیم ساعت این مخلوط را روی حرارت ملایم بپزید و هر از گاهی آن را هم بزنید.

    ۴٫ در همین هنگام در یك قابلمه آب و نمك را داغ كنید و به جوش برسانید و آنوقت حدود ۱۰ دقیقه نودل را در آن بجوشانید. آنوقت نودل را آبكش و در یك ظرف با كمی كره آب كرده آغشته كنید.

    ۵٫ در ظرفی كه می خواهید خوراك را در آن سرو كنید, ابتدا نودل بریزید و سپس مرغ ها را روی آن بچینید. مایع سس مانندی را كه به دست آمده بهتر است روی مرغ بریزید و با سلیقه خودتان به شیوه اي بیارایید كه تركیبی دلپسند از نودل «یا پاستا», سس و مرغ به دست آید. هر چند می توانید بنابر سلیقه شخصی خودتان با چند برگ سبزی نیز روی آن را اکثر تزئین كنید

    آسادوی گوشت

    در سفر به آمریكای جنوبی و گذر از كشور زیبای آرژانتین امروز با یك خوراك متعارف در این دیار به اسم «آسادوی گوشت» آشنا خواهیم شد. آسادوی گوشت از آن دسته خوراكی هایي است كه نیاز به وقت نسبتاً طولانی جهت تهیه و جا افتادن دارد و بهتر است كه جهت تهیه آن از زودپز بهره گیری نشود تا به طور طبیعی جا بیفتد و مزه مهم خود را به دست آورد.

    مواد مورد نیاز جهت شش نفر

    ۴۵۰ گرم گوشت گردن گوساله
    نمك و فلفل به میزان لازم
    دو قاشق غذاخوری روغن مایع
    یك شماره پیاز خرد شده
    دو حبه سیر له شده
    دو شماره گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
    یك قاشق غذاخوری دانه فلفل سیاه خرد شده
    ۱۵۰گرم زیتون
    یك شماره پیاز تقسیم شده است به چهار قسمت
    دو شماره برگ بو
    دو شماره عصاره گوشت قرمز
    یك شماره فلفل دلمه اي بزرگ خرد شده
    نصف فنجان سس كچاپ
    چهار شماره سیب زمینی كوچك پوست گرفته و تقسیم شده است به چهار قسمت
    یك قاشق غذاخوری آرد ذرت «اختیاری»
    یك قاشق غذاخوری آب

    شیوه حاضر سازی

    ۱٫ روغن را در یك ماهیتابه روی حرارت میانگین داغ كرده و حدود پنج دقیقه پیاز و سیر را در آن تفت داده تا نرم شوند. سپس پیاز و سیر را در یك قابلمه جداگانه بریزید.

    ۲٫ گوشت را در ماهیتابه تفت دهید. توجه كنید كه هنگام تفت دادن گوشت آن را به خوبی برگردانید تا تمام اطراف آن تفت داده شود. سپس آن را به قابلمه اي كه پیش تر پیاز و سیر را در آن ریخته بودید, بیفزایید. گوجه فرنگی خرد شده, دانه هاي فلفل خردشده,

    زیتون ها «آبدار باشند», پیاز چهار قسمت شده, برگ بو و عصاره هاي گوشت قرمز را به قابلمه بیفزایید و آن را روی حرارت اجاق بگذارید تا به جوش آید. آنوقت درجه حرارت اجاق را كم كنید.

    ۳٫ سپس سس كچاپ را با محتویات قابلمه مخلوط كنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به مدت یك ساعت بپزد.

    ۴٫ گوشت را از قابلمه خارج كنید و كنار بگذارید.

    ۵٫ فلفل دلمه اي قرمز خرد شده است را به محتویات قابلمه افزوده و نیم ساعت دیگر بگذارید تا بپزد.

    ۶٫ در نیم ساعتی كه قابلمه روی حرارت ملایم گاز در حالت پخت هست, در یك ماهیتابه جداگانه دو قاشق غذاخوری روغن را داغ و سیب زمینی ها را سرخ كنید و بی درنگ به محتویات قابلمه بیفزایید.
    آرد را در كمی آب حل كنید و به قابلمه اضافه كنید.

    ۷٫ گوشت را با یك چاقوی تیز خرد كنید یا به صورت لایه لایه درآورید و به قابلمه اضافه و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر بگذارید تا بپزد.
    خوراك گوشت آسادو را می توانید با نان یا برنج میل كنید.

    خوراك بادمجان ایتالیایی

    خوراك بادمجان ایتالیایی یا «ملانزانه پارمیجیانا» هم چون اکثر غذا هاي ایتالیایی سرشار از عطر خوش و مزه هاي بی نظیر هست. تركیب پنیرهای لذیذ ایتالیایی با سیر و ادویه جات از مبانی آشپزی ایتالیایی بوده كه پیش از ورود به هر رستورانی در كوچه هاي شهرهای قدیمی این دیار عطری خوش می پراكند و هر رهگذری را به سوی خود می كشاند.

    مواد مورد نیاز جهت ۶-۴ نفر

    دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و كمی اکثر جهت انتهای كار
    سه حبه سیر خردشده
    سه شماره ساقه آویشن خشك
    ۸شماره برگ مریم گلی خرد شده
    سه قاشق غذاخوری شكر
    ۱/۵كیلوگرم گوجه فرنگی پوست گرفته و خرد شده
    سه قاشق غذاخوری سركه
    ۶ شماره بادمجان كه از جهت طولی باریك بریده شده است باشند
    ۱۰۰ گرم پنیر پارمزان رنده شده است یا پودری
    ۸۵ گرم پودر سوخاری سفید
    ۵۰ گرم دانه كاج
    ۲۵۰ گرم پنیر موزارلا كه به مكعب هاي كوچك بریده شده است باشند
    یك قاشق چای خوری پودر ریحان خوشبو «ترجیحاً ریحان ایتالیایی»
    نمك و فلفل به میزان لازم
    شیوه حاضر سازی

    ۱٫ در یك ماهیتابه بزرگ روغن را داغ كرده و سیر, آویشن و مریم گلی را به آن افزوده و جهت چند دقیقه به خوبی سرخ كنید.

    ۲٫ گوجه فرنگی, شكر, نمك و سركه را به آن افزوده و حدود ۲۵-۲۰ دقیقه به آرامی پخته تا مخلوط نسبتاً غلیظی به دست آ ید.

    ۳٫ فر را روشن كرده و بگذارید تا گرم شود. دو طرف لایه هاي بادمجان را روغن زیتون مالیده و در كف سینی فر بچینید. بادمجان ها را به اندازه اي در فر حرارت دهید كه خشك نشود. بعد از طبخ بادمجان ها سینی را از فر خارج كنید.

    ۴٫ در كف یك ظرف كیك پزی مستطیل شكل بزرگ كمی از سس گوجه فرنگی حاضر شده است را ریخته و آن را با حدود ۲۵ گرم از پنیر پارمزان, پودر سوخاری و دانه كاج مخلوط كرده و كنار بگذارید.

    ۵٫ بالای این مخلوط را با یك یا دو لایه بادمجان پركرده و در بین بادمجان ها سس گوجه فرنگی, نمك, فلفل, ادویه جات و پنیرها را بریزید به طوری كه در بالای ظرف سس گوجه فرنگی قرار گیرد. اندکی از پودر سوخاری و پنیر را نیز روی این مخلوط بریزید.

    ۶٫ شما میتوانید این مخلوط را در فریزر ۲۴ ساعت گذشته از حاضر كردن نهایی در یك ظرف در دار بگذارید یا اینكه بی درنگ آن را در فر یا روی گاز قرار دهید و حاضر كنید.

    ۷٫ جهت حاضر كردن نهایی آن درجه حرارت فر را روی دمای حدود ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و حدود نیم ساعت آن را حرارت دهید تا روی آن رنگِ طلایی و حالت برشته پیدا كند.

    آن را خارج و نوشِ جان كنید. پیش از مصرف می توانید روی آن كمی پودر آویش جهت تزیین و عطر اکثر بیفزایید.

    واژه های کلیدی: گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | بادمجان | فنجان | فرنگی | شماره | حرارت | ادویه

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    معرفی غذاهای بسیار خوشمزه از چهار کشور دنیا

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی خواب هیپنوتیزم
  • خرید کتاب زبان اصلی پردازش سیگنال
  • منابع اورجینال انالیز عددی
  • کتب عکس زبان اصلی
  • منابع اورجینال سبک شناسی
  • خرید کتاب های تشخیص پزشکی از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی روابط بین الملل
  • خرید کتاب های آموزش از آمازون
  • کتب رسانه زبان اصلی
  • خرید کتاب نرم افزار های ادوبی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>