خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی
 

 

آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

خوشمزه | پیتزا | شماره | حرارت | استیک | آموزش آشپزی

آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

تعلیم تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی 

از میان پیتزاهاي لذیذ اي که وجود دارد به شما نوع استیک آن را توصیه می دهیم که طبق فرمان زیر میتوانید آن را درست کنید. حاضر کردن مواد جهت تهیه پیتزا استیک با فلفل دلمه اي و پیاز:

مواد لازم:

آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

آرد به میزان لازم
خمیر پیتزا ۴۵۰ گرم

عبارات مهم : خوشمزه – پیتزا
روغن زیتون۵ قاشق چای خوری
گوشت استیک ۳۰۰ گرم
نمکبه میزان لازم
فلفل سیاهبه میزان لازم
پیاز قرمز ۱ شماره متوسط
فلفل دلمه اي ۲ شماره
پنیر گودا ۱۲۰ گرم
جعفری۱/۴ پیمانه

حاضر کردن مواد جهت تهیه پیتزای استیک با فلفل دلمه اي و پیاز:

۱- از استیکی با پهنای دو و نیم سانتی متر بهره گیری کنید.

خوشمزه | پیتزا | شماره | حرارت | استیک | آموزش آشپزی

۲- پیاز رو پوست گرفته و نازک خلالی کنید.

۳- ساقه و دانه هاي فلفل دلمه اي ها رو جدا کنید و اون ها رو به شکل نوارهای باریک برش بزنید.

۴- پنیر رو رنده کنید. تقریباً به ۱ پیمانه پنیر رنده شده است نیاز دارید. می تونید از پنیر مونتری جک هم بهره گیری کنید.

آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

۵- جعفری رو خرد کنید.

طرز تهیه:

خوشمزه | پیتزا | شماره | حرارت | استیک | آموزش آشپزی

۱٫ از گذشته فر رو با حرارت ۲۶۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.

۲٫ روی سطح کار کمی آرد بپاشید و نصف خمیر پیتزا رو به شکل یه بیضی ۳۵ سانتی متری باز کنید. خمیر رو روی کاغذ روغنی در سینی فر بذارید و روی اون با قلمو ۱ قاشق چای خوری روغن زیتون بمالید. نصف دیگه خمیر رو هم به همین روش حاضر کنید. اون ها رو جهت حدود ۱۴ دقیقه تا طلایی بشن در فر بپزید. در بین پخت سینی رو بچرخونید.

آموزش تهیه پیتزا استیک خوشمزه و عالی

۳٫ در این میان استیک رو خشک کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به اون بزنید. در ماهیتابه اي بزرگ روی حرارت میانگین رو به بالا ۱ قاشق چای خوری روغن گرم کنید. استیک رو جهت حدود ۱۰ دقیقه تا به میزان پخت مورد نظر برسید, بپزید «در بین پخت اون رو بچرخونید». استیک رو روی تخته بذارید, با فویل آلومینیومی روی اون رو بپوشونید و بذارید جهت ۱۰ دقیقه استراحت کنه.

۴٫در ماهیتابه ۲ قاشق چای خوری روغن بریزید و روی حرارت میانگین گرم کنید. پیاز و فلفل هاي دلمه اي رو اضافه کنید و به اون ها قدری نمک و فلفل سیاه بزنید. در ماهیتابه رو بذارید و اون ها رو جهت حدود ۵ دقیقه بپزید «هر از گاهی مواد رو هم بزنید». در ماهیتابه رو بردارید و مواد رو جهت ۸ دقیقه دیگه تا کاملا نرم و قهوه اي بشن, بپزید.

۵٫ استیک رو نازک برش بزنید. برش هاي استیک, سبزی ها و پنیر رو روی خمیر پیتزا بریزید و پیتزا رو جهت حدود ۳ دقیقه تا پنیر آب بشه در فر بذارید. گذشته از سرو جعفری خرد شده است رو روی پیتزا اکران کنید.

واژه های کلیدی: خوشمزه | پیتزا | شماره | حرارت | استیک | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

daroopost

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>