خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه کوکوی شطرنجی خوشمزه و عالی
 

 

طرز تهیه کوکوی شطرنجی خوشمزه و عالی

پلاستیک | خوشمزه | یخچال | فریزر | آموزش آشپزی

طرز تهیه کوکوی شطرنجی خوشمزه و عالی

طرز تهیه کوکوی شطرنجی خوشمزه و عالی 

اگر به دنبال تصحیح کردن یک غذایی خاص و شکیل و لذیذ هستید میتوانید همراه با باشید تا امروز با هم کوکوی شطرنجی درست کنیم. کوکی شطرنجی یک دسر لذیذ با ظاهر متفاوت است که میتوانید در میهمانی سرو کنید.

مواد لازم

طرز تهیه کوکوی شطرنجی خوشمزه و عالی

کره نرم شده: ۲۵۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم

عبارات مهم : پلاستیک – خوشمزه
اسانس وانیل: ۱ ق چ
نمک: یک هشتم ق چ
آرد: ۳۲۰ گرم
پودر کاکائو: ۳ ق س
تخم مرغ ریز «برای چسباندن قطعات»: ۱ شماره

• مدت وقت حاضر سازی: ۲۰ دقیقه
• مدت وقت پخت: ۱۰ الی ۱۲ دقیقه
• میزان سرو: حدود ۳۰ نفر

پلاستیک | خوشمزه | یخچال | فریزر | آموزش آشپزی

طرز تهیه

۱٫ کره را به همراه شکر با همزن برقی با سرعت میانگین رو به بالا بزنید تا به صورت کرمی, پوک و سبک درآید سپس اسانس وانیل را اضافه کنید و مجددا هم بزنید, همزمن را خاموش کرده, آرد و نمک الک شده است را تدریجی اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در حدی که خمیر جمع شود و به صورت گلوله اي درآید کافی هست. بیش از اندازه آرد به خورد خمیر ندهید.

۲٫ خمیر را به دو بخش تقسیم کنید به یک بخش پودر کاکائوی الک شده است اضافه کنید و با لیسک, کامل به خورد خمیر دهید تا شکلاتی شود سپس هر دو خمیر را بر روی پلاستیک فریزر جدا جدا به کلفتی تقریبی سه میلی متر باز کنید بعد روی هر کدام به کمک روال بر خطوط طولی با فاصله یک و نیم سانتی متر از هم بدهید. جهت آن که نوارها هنگام جا به جایی نشکنند آنها را از طول به چهار بخش تقسیم کنید به گونه اي که طول نوارهای وانیلی و طول نوارهای شکلاتی با هم برابر باشد.

۳٫ سپس بر روی پلاستیک فریزر یک برش وانیلی قرار دهید. در کنارش یک برش شکلاتی و مجددا یک برش وانیلی, روی این لایه با قلم مو کمی تخم مرغ بمالید.

طرز تهیه کوکوی شطرنجی خوشمزه و عالی

۴٫ سپس خمیرهایی با رنگ هاي متضاد قرار دهید و این را شش مرتبه ادامه دهید یعنی شش لایه خمیر بر روی هم قرار میگیرند بعد از آن که تمامی خمیر را به این شکل به صورت شش لایه درآوردید روی سینی, بین پلاستیک فریزر قرار داده و حدود سی دقیقه در یخچال استراحت دهید.

۵٫ سپس از یخچال خارج نموده برش هایي عمودی به کلفتی ۵ میلی متر بدهید و در سینی فر کاغذ انداخته بچینید و در فر از پیش گرم شده است به دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار دهید در حدی که لبه کوکی ها کمی طلایی شود کافی هست.

پلاستیک | خوشمزه | یخچال | فریزر | آموزش آشپزی

نکته:

۱٫ اضافه نمودن آرد مازاد باعث سفت شدن کوکی می شود.

طرز تهیه کوکوی شطرنجی خوشمزه و عالی

۲٫ کوکی ها را در ظرف در بسته نگه داری نمایید.

۳٫ این کوکی ها دارای دوام طولانی میباشند.

۴٫ تخم مرغ به چسبندگی برش ها کمک می کند, در صورت میل میتوانید کمی روی هر کوکی هم با تخم مرغ رومال نمایید تا طلایی تر شود.

واژه های کلیدی: پلاستیک | خوشمزه | یخچال | فریزر | آموزش آشپزی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

daroopost

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>