• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه بلالوت دسری هندی خوشمزه

    آموزش تهیه بلالوت دسری هندی خوشمزه

    خوشمزه | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی

    آموزش تهیه بلالوت دسری هندی خوشمزه

    آموزش تهیه بلالوت دسری هندی خوشمزه 

    اگر میخواهید یک دسر خاص و لذیذ درست کنید میتوانید سراغ بلالوت بروید که در کشور هندوستان طرفداران بسیاری دارد. دسری با ریشه هندی که سالها است آشنای سفره جنوبی ها شده است و بعنوان صبحانه یا بعنوان خوراک مهم در بندرعباس در کنار تخم مرغ هم زده شده است پخته «تخته» سرو میشود، مخصوصا جهت جشن ها فطر و قربان اکثر مرسوم هست.

    مواد مورد نیاز جهت بلالوت یا بلاليت :
    ورمیشل نصف بسته
    شکر ۱/۴ پیمانه یا اکثر بسته به ذائقه
    گلاب ۲ قاشق غذاخوری
    زعفران به میزان لازم

    آموزش تهیه بلالوت دسری هندی خوشمزه

    طرز تهیه بلالوت یا بلاليت :
    ابتدا ورميشل را داخل آب جوش مي ريزيم تقریباً دو سه دقیقه کافی است باید سفت باشد برداريم چون شکر آب می اندازد و ورميشل شفته می شود کمی روغن یا کره ته قابلمه می ریزیم و یک لایه ورمیشل را می ریزیم روی آن اندکی شکر مي پاشيم و بقیه ورمیشل را می ریزم و بقیه شکر و گلاب و کمی روغن بعد با قاشق مخلوط می کنیم

    تا شکر با همه ورمیشل ترکیب شود بعد کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و می گذاريم دم بکشد تقریباً ده دقیقه تا یک ربع کافی هست، بعد خاموش می کنیم و حاضر هست. من عاشق آن ته ديگش هستم که کاراملي شده است با شکر.

    خوشمزه | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی

    واژه های کلیدی: خوشمزه | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب خارجی آنلاین
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • هاردکپی کتاب های هنر های گرافیکی
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • خرید کتاب های زبان اصلی پازل
  • منابع اورجینال پلیمر
  • خرید کتاب تکس لاتکس زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع مذهب بودا
  • منابع اورجینال ویروس شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>