اطلاعیه سایت
خوشمزه | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی
آموزش تهیه بلالوت دسری هندی خوشمزه
اگر میخواهید یک دسر خاص و لذیذ درست کنید میتوانید سراغ بلالوت بروید که در کشور هندوستان طرفداران بسیاری دارد. دسری با ریشه هندی که سالها است آشنای سفره جنوبی ها شده است و بعنوان صبحانه یا بعنوان خوراک مهم در بندرعباس در کنار تخم مرغ هم زده شده است پخته «تخته» سرو میشود، مخصوصا جهت جشن ها فطر و قربان اکثر مرسوم هست.
مواد مورد نیاز جهت بلالوت یا بلاليت :
ورمیشل نصف بسته
شکر ۱/۴ پیمانه یا اکثر بسته به ذائقه
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
آموزش تهیه بلالوت دسری هندی خوشمزه
طرز تهیه بلالوت یا بلاليت :
ابتدا ورميشل را داخل آب جوش مي ريزيم تقریباً دو سه دقیقه کافی است باید سفت باشد برداريم چون شکر آب می اندازد و ورميشل شفته می شود کمی روغن یا کره ته قابلمه می ریزیم و یک لایه ورمیشل را می ریزیم روی آن اندکی شکر مي پاشيم و بقیه ورمیشل را می ریزم و بقیه شکر و گلاب و کمی روغن بعد با قاشق مخلوط می کنیم
تا شکر با همه ورمیشل ترکیب شود بعد کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم و می گذاريم دم بکشد تقریباً ده دقیقه تا یک ربع کافی هست، بعد خاموش می کنیم و حاضر هست. من عاشق آن ته ديگش هستم که کاراملي شده است با شکر.
خوشمزه | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی
واژه های کلیدی: خوشمزه | آموزش | زعفران | خوشمزه | آموزش آشپزی