اطلاعیه سایت
مخلوط کن | آلبالو | یخچال | مهمان | ساختن | حرارت | آموزش | ژلاتین | آلبالو
آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه
دسر آلبالویی مطمئنا می تواند اشتها را حسابی باز کند، دسری خوشمزه است و مطمئن هستید که مهمان ها همه ي آن را میخورند. در این مقاله یک دسر آلبالویی سه طبقه که مناسب پذیرایی از مهمان ها است را به شما آموزش داده ایم. این دسر خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه
پوره آلبالو یا پوره انگور ۲۵۰ گرم
پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری
عبارات مهم : مخلوط کن – آلبالو آب گرم ۲ قاشق سوپ خوری
شکر ۳۰۰ گرم
آب ۱۰۰ گرم
تخم مرغ «سفیده» ۳ عدد
ژلاتین۱ قاشق سوپ خوری
خامه ۲۰۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
شکر ۷۵ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آب سرد ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
۱- ابتدا ژلاتین را در آب گرم حل کرده، به آن پوره میوه اضافه کنید. در ظرفی دیگر شکر و آب را مخلوط کنید ، روی حرارت قرار دهید و زمانی که شکر ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید.
مخلوط کن | آلبالو | یخچال | مهمان | ساختن | حرارت | آموزش | ژلاتین | آلبالو
۲-حالا سفیده ها را با همزن بزنید. بعد از یک دقیقه شکر ذوب شده است را تدریجی به صورت نخی به سفیده هاي زده شده است اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. سپس مخلوط پوره میوه – انگور یا آلبالو- و ژلاتین را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط کردن هم بزنید. موس آماده شده است را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه پاناکوتا:
۱-ژلاتین را در آب سرد بریزید و ۵ دقیقه وقت دهیدتا حل شود. سپس شیر، شکر و خامه را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید.
آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه
۲-زمانی که مایه به جوش آمد و شکر حل شد آن را از روی حرارت بردارید. بعد از این که مایه کمی از حرارت افتاد ابتدا ژلاتین و بعد وانیل را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
طرز تهیه موس چندطبقه:
۱- ابتدا طبق دستور یکی از موس ها را با طعم دلخواه درست کنید، در قالب مورد نظر بریزید و بعد قالب را در یخچال قرار دهید. بعد از این که موس خودش را گرفت- بهتر است روی آن کمی چسبنده باشد- مایه پاناکوتا راکه درست کرده اید روی آن بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید.
مخلوط کن | آلبالو | یخچال | مهمان | ساختن | حرارت | آموزش | ژلاتین | آلبالو
۲-وقتی مایه پاتاکوتا سفت شد موس آخر را روی آن بریزید و سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا بعد از ۳ تا ۴ ساعت قالب را از یخچال درآورید و بنا به سلیقه خود روی آن را با خامه و میوه تزیین کنید.
آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه
واژه های کلیدی: مخلوط کن | آلبالو | یخچال | مهمان | ساختن | حرارت | آموزش | ژلاتین | آلبالو