• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه

    آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه

    مخلوط کن | آلبالو | یخچال | مهمان | ساختن | حرارت | آموزش | ژلاتین | آلبالو

    آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه

    آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه 

    دسر آلبالویی مطمئنا می تواند اشتها را حسابی باز کند، دسری خوشمزه است و مطمئن هستید که مهمان ها همه ي آن را میخورند. در این مقاله یک دسر آلبالویی سه طبقه که مناسب پذیرایی از مهمان ها است را به شما آموزش داده ایم. این دسر خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

    مواد لازم:

    آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه

    پوره آلبالو یا پوره انگور ۲۵۰ گرم
    پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری

    عبارات مهم : مخلوط کن – آلبالو
    آب گرم ۲ قاشق سوپ خوری
    شکر ۳۰۰ گرم
    آب ۱۰۰ گرم
    تخم مرغ «سفیده» ۳ عدد
    ژلاتین۱ قاشق سوپ خوری
    خامه‏ ۲۰۰ گرم
    شیر ۱۰۰ گرم
    شکر ۷۵ گرم
    وانیل‏ ۱/۲ قاشق چای خوری
    آب سرد ۲ قاشق سوپ خوری

    طرز تهیه:

    ۱- ابتدا ژلاتین را در آب گرم حل کرده، به آن پوره میوه اضافه کنید. در ظرفی دیگر شکر و آب را مخلوط کنید ، روی حرارت قرار دهید و زمانی که شکر ذوب شد آن را از روی حرارت بردارید.

    مخلوط کن | آلبالو | یخچال | مهمان | ساختن | حرارت | آموزش | ژلاتین | آلبالو

    ۲-حالا سفیده ها را با همزن بزنید. بعد از یک دقیقه شکر ذوب شده است را تدریجی به صورت نخی به سفیده هاي زده شده است اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شوند. سپس مخلوط پوره میوه – انگور یا آلبالو- و ژلاتین را اضافه کنید و فقط در حد مخلوط کردن هم بزنید. موس آماده شده است را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

    طرز تهیه پاناکوتا:

    ۱-ژلاتین را در آب سرد بریزید و ۵ دقیقه وقت دهیدتا حل شود. سپس شیر، شکر و خامه را با هم مخلوط و روی حرارت قرار دهید.

    آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه

    ۲-زمانی که مایه به جوش آمد و شکر حل شد آن را از روی حرارت بردارید. بعد از این که مایه کمی از حرارت افتاد ابتدا ژلاتین و بعد وانیل را به آن اضافه کرده، مخلوط کنید و به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.

    طرز تهیه موس چندطبقه:

    ۱- ابتدا طبق دستور یکی از موس ها را با طعم دلخواه درست کنید، در قالب مورد نظر بریزید و بعد قالب را در یخچال قرار دهید. بعد از این که موس خودش را گرفت- بهتر است روی آن کمی چسبنده باشد- مایه پاناکوتا راکه درست کرده اید روی آن بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید.

    مخلوط کن | آلبالو | یخچال | مهمان | ساختن | حرارت | آموزش | ژلاتین | آلبالو

    ۲-وقتی مایه پاتاکوتا سفت شد موس آخر را روی آن بریزید و سپس قالب را در یخچال بگذارید. حالا بعد از ۳ تا ۴ ساعت قالب را از یخچال درآورید و بنا به سلیقه خود روی آن را با خامه و میوه تزیین کنید.

    آموزش ساختن موس آلبالو سه طبقه

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | آلبالو | یخچال | مهمان | ساختن | حرارت | آموزش | ژلاتین | آلبالو

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های جبر خطی از آمازون
  • هاردکپی کتاب های فرزندان
  • کتب حیوان خانگی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی طراحی وب
  • کتب حرارت زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • منابع اورجینال الکتریسیته و مغناطیس
  • منابع اورجینال مقاومت مصالح
  • خرید کتاب اقتصاد سنجی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های محاسبات علمی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>